kemala soleyımde sac ları takıp bı deneyelım ahah
m5 ten neden böyle bir performans beklenmiyor? 507 beygir gücünde değil mi bu araba? yoksa 507 katır gücü mü?
Bence sadece pahalı bı cekım olmus o kadar. m5'ın sahıbı daha ıyı kullansaydı 430'un onde gıttıgını bıle goremezdık bence.
+ Vıdeoyu yayınlayan sızsınız sonra yıne bahane Yaratan sızsınız Nedendır anlamadım madem Hazmedemıceksınız Yayınlamayın![]()
M5 çok temiz bir şekilde geçmiş, kutlamak gerek...
ben f430 rahat gecer sanıyodum cok sasırdım m5 in bukadar iyi gittigine ama sonucta v10 507 hp guzel guc.
ama asıl anlamadıgım bu videoyu ceken arkadas m5 ci arkadas yarıstan sonra herkese gectim diye yalan soylemiş gibilerinden bi yazı vardı ben onu anlamadımadam zaten gecmiş niye gecildim diyicekti onu algılıyamıyorum
![]()
Sevgili arkadaşlarım videoyu koyan benim 2 aracın sahibide yakın arkadaşım çekimi yapanda yakın arkadaşım burda ferrari demek uçmak demek değil bir kere m5 in motoru kaç yıl üst üste birinci seçilmiş bir motor. Kullanım olarak bakım olarak ferrariden çok rahat ama ferraride ayrı bir dünya ve zevk o tartışmasız. Bu yarışın galibi ve güç fazlası olan murat arkadaşımızın m5 dir belki başka bir zamanda rövanşı olurmu bilemem ama fazla polemiğe gerek yok yarım milyon avro değerinde araçlar çıkmış yarışmış ve bu bütün otomobil tutkunlarıyla paylaşılmış varmı bundan güzeli.Türkiyenin güneyindede bu tip denemeler oluyor bugüne kadar çıkmamış paylaşılmamış arşivde saklı olanlarda yakında gelecek ama bu konu fazla uzarsa konuyu kilitletmek zorunda kalacam çünkü bu durumda her iki tarafda yıpranıyor.Saygılar
Tolga beye katılıyorum. Teşekkürler.
Ortada bi gerçek var ki ferrari, ferrari dir ama M5 e büyük bi bravo. Nie, arada 400kg fark var(M5 ağır) ve beygir farkı 25hp civarı. 54nm tork farkı var. Bence 400kglik farkı kapatmak için bu da yeterli deil, şanzuman iiimiş demek ki artı olarak aero da o hızlarda. Artı ekzost sistemi vs ne kattı bilemiyorum 2 araca da ama 2 si de süper araçlar. Başka videoları da beklioz...Daha net videolar...
Yok be dostum ben kendi adima dun aksam cok guldumSu sikintili gunumde moral oldu desem yeridir.
Ayrica arada gercekten iyi niyetle yazan arkadaslar oldu onlarada elimden geldigince yardim etmeye calistim her zamanda ederim.
Bitirim delikanli agiziyla yazanlar oldumu rahatsiz oluyorum sadece onun disinda eglence...
Neyse arkadaslar bu konudaki ilk msgimdan son msgima kadar hepsinde yazdigim gibi bence yaris gibi bile olmadi ama M5 supermis cidden diger M5le farkli daha iyi koordine edilmis yaris videosunda gorusmek uzere.
Baska bir konuda benimle gorusmek isteyen olursa msnimi vermistim.Bu konu benim icin kapanmistir buda bu konuya son msgim umarim sizde benim gibi zevk almissinizdir bu denemeden ve videodan
while 155 mph is the electronically limited top speed. BMW says that without a limiter, the M5 should be able to reach 205 mph.
fabrıka tarafından verılen top speed 330km.. nette ztn 335 e ındırıp gıden(tamamen duz yol) cok fazla vıdeo var m5 m6 nın.. devırde 7500 de olyor tam arac 8250 cevırıyor, buda dyno egrısı.. tekere 415 verıormus ortalama olarak m5.. f430da 410..
,
buda z06 videosu ekstra bıraz modlu m6 gercı..
http://videos.streetfire.net/video/C...-M6_184172.htm
genel bılgılendırme ıcın yazdım bu msgı![]()
German made![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)