User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
248 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Clio rs 182 vs 206rc

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BoraRS

Murat(sword) ile denemenizin video su varmı ?

Ben arabaları marka modele göre kıyaslamam ahmet mehmet diye karşılaştırırım.Benim sana bir sorum var Murat'ı 2 boy geçtin Maşallah(Umarım takıcağınız kısanın faydasını görürsünüz) Murat ile benim aramda direk kafadan kopan ve 200 km hızda aramızda 4 boy olması + cem(filtre,egsoz) beni top speed de ben 220 yi dayayıp giderken 2 boy geriden gelip 3 boy atmışken nasıl daha hızlı oldugunu söylüyorsunuz?
    Benim de sana bir sorum var. Bana söyle bakalım ben ne zaman Cemden daha hızlı olduğumu söylemişim? Hatta şuraya o iddia ettiğin mesajımı bir at da göreyim ben.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BoraRS

Murat(sword) ile denemenizin video su varmı ?

Ben arabaları marka modele göre kıyaslamam ahmet mehmet diye karşılaştırırım.Benim sana bir sorum var Murat'ı 2 boy geçtin Maşallah(Umarım takıcağınız kısanın faydasını görürsünüz) Murat ile benim aramda direk kafadan kopan ve 200 km hızda aramızda 4 boy olması + cem(filtre,egsoz) beni top speed de ben 220 yi dayayıp giderken 2 boy geriden gelip 3 boy atmışken nasıl daha hızlı oldugunu söylüyorsunuz?

defter kalem hazırlayın olayı acıklıyorum

gokı 106 nın 220 den sonra gıtmesını bekleme bence ve o km den sonra senı gelıp gecmesı de normal.

eger degerlendırmeyı 220 den once yaparsak

sen muratı 200 e kadar 4 boy gecıyosan bence swordun kesıcıye kadar o gene 3 boya duser cunkı gordugum kadarıyla swordun 5. vıtesı gayet canlı.

ne oldu 220 de swordan 3 boy ondesın,cemden 2 boy ondesın.
    barısda swordu 2 boy gecmıs bu hesaba gore barısın 200-220 ye kadar cemın onunde olması lazım.hadı kafa kafaya olsun lar hadı bılemedın cem 1 boy onde olsun ama sonuc bundan farklı olmaz.

senın hesabına gore barıs ıle cem arasında 5-6 boy fark olması lazım buda pek mantıklı degıl.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bnm birde deb sorunum var diorum ya kankamın vti bas çek yapıo yanımda gülüo pis pis

ya bide bnm arbaamın diğerleirnden farkı ne yani bildiğiniz 206 rc
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ben de geberik debriyaj ve 50 lik borular ve 50 lik son susturucu ile deniyordum Muratla

Bu arada debriyaj seti 360 küsür liraymış. İçime oturdu walla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GOKI YANLız yanlıs hatırlamıosam cemde fıltre varmıydı sız denedıgınızde?
    konu tam 2 bılınmeyenlı denklem halını aldı hadı hayırlısı
    swordda tam test car olmus ahuahua
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GOKI YANLız yanlıs hatırlamıosam cemde fıltre varmıydı sız denedıgınızde?
    konu tam 2 bılınmeyenlı denklem halını aldı hadı hayırlısı
    swordda tam test car olmus ahuahua
    yaw olm hala aynı muabet denenir görülür hangisi hızlı cliolar herşeyi yapıolar ztn arabalar altımızda ortaya çıkar sonuç
    Team PAŞAOĞLU

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio geçse nolcak yaw yine elektronik gaz kelebeği var onda geçildik falan dersiniz.rc rs i geçersede rc rs ten hızlı olur yani herşeye bi kulp bulunur bu konu kapanır bikaç ay sonra başka bir konu açılır ordada aynı şeyler yazılır çizilir bu konuda olduğu gibi kısacası bu muhabbet hiç bitmez en iyisi kimse bişey yazmasın.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım rc nin debriyaj sorunu haftaya çözümlenirde bu merak konusu konuda bir sonuca varır eğer davet ederseniz bende katılmak isterim denemeye
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka çip filan olduktan sonra gaz kelebeği dezavantajımı kalcakki,ondan sonra bu işlemlerden sonra o vardı bu vardı demeye gerek yok
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umarım rc nin debriyaj sorunu haftaya çözümlenirde bu merak konusu konuda bir sonuca varır eğer davet ederseniz bende katılmak isterim denemeye
    yook bu iş çok merak konusu oldu deb filan deilde remap filanda yapıcam öyle bakıcaz
    sonuç olarak burda herkes çenesini yoruo ondna sonrada o vardı bu vardı muabbetleri olmasın çıkan sonuç son olsun
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yook bu iş çok merak konusu oldu deb filan deilde remap filanda yapıcam öyle bakıcaz
    sonuç olarak burda herkes çenesini yoruo ondna sonrada o vardı bu vardı muabbetleri olmasın çıkan sonuç son olsun
    çipten sora şakşuka yapacan deell mi hadi bakalım bekliyoruz boyuna bide çipi bekleyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio geçse nolcak yaw yine elektronik gaz kelebeği var onda geçildik falan dersiniz.rc rs i geçersede rc rs ten hızlı olur yani herşeye bi kulp bulunur bu konu kapanır bikaç ay sonra başka bir konu açılır ordada aynı şeyler yazılır çizilir bu konuda olduğu gibi kısacası bu muhabbet hiç bitmez en iyisi kimse bişey yazmasın.
    206 da elektronik gaz kelebeği var ve 1sn sonra tepki alıyor bunada çözüm var 206 2. kornada rs 3. üncü kornada basar korna zamanlaması 1 sn arayla yapılır bhane ortadan kalkar mantıklı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka çip filan olduktan sonra gaz kelebeği dezavantajımı kalcakki,ondan sonra bu işlemlerden sonra o vardı bu vardı demeye gerek yok
    Çip yapınca gaz kelebeği telliye mi dönüyorİynn'in denediği rc de çip vardı ama ondada elektronik gaz kelebeği muhabbeti geçiyordu demkki çip yapmak bu muhabbetin ortadan kaldırmıyor..Burda kimsede seni geçerim dememiş sen ur'yi 2 ye tek timingsiz halimle geçtim demisin Barışta ur de sorun olabilir.Sen ur yi geçtiğin halinle sword ile aynı gidiyordun bende aynı gidiyordum demekki timingden önce denk gidicektik demek istemiş anladığım kadarıyla...
    Şu andaki teker gücüne ve torkuna bakılıcak olursa benim fikrim zaten geçersin rsi..

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çip yapınca gaz kelebeği telliye mi dönüyorİynn'in denediği rc de çip vardı ama ondada elektronik gaz kelebeği muhabbeti geçiyordu demkki çip yapmak bu muhabbetin ortadan kaldırmıyor..Burda kimsede seni geçerim dememiş sen ur'yi 2 ye tek timingsiz halimle geçtim demisin Barışta ur de sorun olabilir.Sen ur yi geçtiğin halinle sword ile aynı gidiyordun bende aynı gidiyordum demekki timingden önce denk gidicektik demek istemiş anladığım kadarıyla...
    Şu andaki teker gücüne ve torkuna bakılıcak olursa benim fikrim zaten geçersin rsi..
    benim denemelerimde hiçbir zaman gaz kelebeği muhabetti dönmedi, bu konuda da ilk sen açtın yine. chiple tepki baya bir güzelleşiyor. daha önce cem de yazmıştı başka konuda basması öğrenildikten sonra bir miktar telafi ediliyor diye. benim de anlamadığım senin rs konularındaki fanatikliğin , denenir görülür deniyo sen niye girip gaz kelebeğidir vss. ortalığı karıştırıyorsun. yazan yazmış zaten şunu yaparım, şu eksiğimi gideririm denerim diye.
    sen gaz kelebeği yaz ben de o zaman cliolar şişiyo yazıyım işin içinden çıkılmaz duruma gelsin yine oldu mu
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zamanında uydurulan baheneleri söylüyorum diyorum ki rs geçtiği zaman ne oldu?Rc nin gaz kelebeği elektronik dendi,Vites oranları uzun dendi jantı 17 dendi.Şimdi Rs rc yi geçse ne olcak geçmese ne olucak?Zamanıda geçti bunlar söylendi şimdi geçer başka birşeyler söylenir bu muhabbet uzar gider anlatabildim mi?
    Fanatik demisin ne fanatiği olucam önceki mesajımın sonunu oku istersen ceme bu halinle zaten geeçrsin demişim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....ikisindede aynı şeyler olunca ne olur ne biter görürüz işte sizde kısa olur o zmana kadar bende 15 leri takmam kısaya-timing aynı işte...

yook bu iş çok merak konusu oldu deb filan deilde remap filanda yapıcam öyle bakıcaz....
    Cem hayırdır fikrini ne değiştirdi yaw? Şartların eşitliği mi seni tedirgin etti de biranda re-map yaptıktan sonra denemeye karar verdin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otohaber dergisi sayı 38, 6-12 Eylül 2004... 182 lik RS ve 206 RC karşılaştırılmış.
    test arabaları reno; tuncun pert olan arabası, pejo ise 34 UC 7707 plakalı parliament mavisi RC..
    0-100 zamanları RS in 7.04 sn, RC nin ise 7.20sn.. bir de paragarafların birinde geçen kelime "Performans konusunda Clio Renault Sport, 206 RC'nin biraz önünde yer alıyor."

Peki 172 lik RS, 182 likten hızlı mıydı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner Avatarındaki kedi Ankara cinsi mi yoksa? Aynısından ben de aldım 4 ay kadar önce hanımın ısrarları ile. Hayatımda bir kediyi bukadar çok seveceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem hayırdır fikrini ne değiştirdi yaw? Şartların eşitliği mi seni tedirgin etti de biranda re-map yaptıktan sonra denemeye karar verdin
    yok işte sizde kısa olcak yapmıomusunuz sanki bende olmayacak
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)