defter kalem hazırlayın olayı acıklıyorum
gokı 106 nın 220 den sonra gıtmesını bekleme bence ve o km den sonra senı gelıp gecmesı de normal.
eger degerlendırmeyı 220 den once yaparsak
sen muratı 200 e kadar 4 boy gecıyosan bence swordun kesıcıye kadar o gene 3 boya duser cunkı gordugum kadarıyla swordun 5. vıtesı gayet canlı.
ne oldu 220 de swordan 3 boy ondesın,cemden 2 boy ondesın.
barısda swordu 2 boy gecmıs bu hesaba gore barısın 200-220 ye kadar cemın onunde olması lazım.hadı kafa kafaya olsun lar hadı bılemedın cem 1 boy onde olsun ama sonuc bundan farklı olmaz.
senın hesabına gore barıs ıle cem arasında 5-6 boy fark olması lazım buda pek mantıklı degıl.
beyler bnm birde deb sorunum var diorum ya kankamın vti bas çek yapıo yanımda gülüo pis pis
ya bide bnm arbaamın diğerleirnden farkı ne yani bildiğiniz 206 rc
Team PAŞAOĞLU
Cem ben de geberik debriyaj ve 50 lik borular ve 50 lik son susturucu ile deniyordum Muratla
Bu arada debriyaj seti 360 küsür liraymış. İçime oturdu walla.
GOKI YANLız yanlıs hatırlamıosam cemde fıltre varmıydı sız denedıgınızde?
konu tam 2 bılınmeyenlı denklem halını aldı hadı hayırlısı
swordda tam test car olmus ahuahua![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Clio geçse nolcak yaw yine elektronik gaz kelebeği var onda geçildik falan dersiniz.rc rs i geçersede rc rs ten hızlı olur yani herşeye bi kulp bulunur bu konu kapanır bikaç ay sonra başka bir konu açılır ordada aynı şeyler yazılır çizilir bu konuda olduğu gibi kısacası bu muhabbet hiç bitmez en iyisi kimse bişey yazmasın.
umarım rc nin debriyaj sorunu haftaya çözümlenirde bu merak konusu konuda bir sonuca varır eğer davet ederseniz bende katılmak isterim denemeye![]()
..::PASSATURBO1::..
ne alaka çip filan olduktan sonra gaz kelebeği dezavantajımı kalcakki,ondan sonra bu işlemlerden sonra o vardı bu vardı demeye gerek yok
Team PAŞAOĞLU
Çip yapınca gaz kelebeği telliye mi dönüyorİynn'in denediği rc de çip vardı ama ondada elektronik gaz kelebeği muhabbeti geçiyordu demkki çip yapmak bu muhabbetin ortadan kaldırmıyor..Burda kimsede seni geçerim dememiş sen ur'yi 2 ye tek timingsiz halimle geçtim demisin Barışta ur de sorun olabilir.Sen ur yi geçtiğin halinle sword ile aynı gidiyordun bende aynı gidiyordum demekki timingden önce denk gidicektik demek istemiş anladığım kadarıyla...
Şu andaki teker gücüne ve torkuna bakılıcak olursa benim fikrim zaten geçersin rsi..
benim denemelerimde hiçbir zaman gaz kelebeği muhabetti dönmedi, bu konuda da ilk sen açtın yine. chiple tepki baya bir güzelleşiyor. daha önce cem de yazmıştı başka konuda basması öğrenildikten sonra bir miktar telafi ediliyor diye. benim de anlamadığım senin rs konularındaki fanatikliğin , denenir görülür deniyo sen niye girip gaz kelebeğidir vss. ortalığı karıştırıyorsun. yazan yazmış zaten şunu yaparım, şu eksiğimi gideririm denerim diye.
sen gaz kelebeği yaz ben de o zaman cliolar şişiyo yazıyım işin içinden çıkılmaz duruma gelsin yine oldu mu
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Ben zamanında uydurulan baheneleri söylüyorum diyorum ki rs geçtiği zaman ne oldu?Rc nin gaz kelebeği elektronik dendi,Vites oranları uzun dendi jantı 17 dendi.Şimdi Rs rc yi geçse ne olcak geçmese ne olucak?Zamanıda geçti bunlar söylendi şimdi geçer başka birşeyler söylenir bu muhabbet uzar gider anlatabildim mi?
Fanatik demisin ne fanatiği olucam önceki mesajımın sonunu oku istersen ceme bu halinle zaten geeçrsin demişim..
otohaber dergisi sayı 38, 6-12 Eylül 2004... 182 lik RS ve 206 RC karşılaştırılmış.
test arabaları reno; tuncun pert olan arabası, pejo ise 34 UC 7707 plakalı parliament mavisi RC..
0-100 zamanları RS in 7.04 sn, RC nin ise 7.20sn.. bir de paragarafların birinde geçen kelime "Performans konusunda Clio Renault Sport, 206 RC'nin biraz önünde yer alıyor."
Peki 172 lik RS, 182 likten hızlı mıydı?
Soner Avatarındaki kedi Ankara cinsi mi yoksa? Aynısından ben de aldım 4 ay kadar önce hanımın ısrarları ile. Hayatımda bir kediyi bukadar çok seveceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi yaw![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)