güzel bir deneme olmuş. bu arada o araçta birşey yok hiç aklınıza farklı şeyler getirmeyin. aracıda sahibinide tanırım kefilde olurum. ne eksik der ne fazla. ama artık kendisini bir subi ile görmek istiyoruz![]()
güzel bir deneme olmuş. bu arada o araçta birşey yok hiç aklınıza farklı şeyler getirmeyin. aracıda sahibinide tanırım kefilde olurum. ne eksik der ne fazla. ama artık kendisini bir subi ile görmek istiyoruz![]()
güzel bir deneme olmuş sonuç normal bence.
240hp sadece opcde var.
200 hp bazı gtcde ve 4 kapı turbo astralarda var.
03 STİ
sonuç normal tork konuşmuş roll'de yine...
ama astra 200lükler sınıfında o kadar perf. konusunda rakiplerine karşı iddaa'lı olamadı hiçbir zaman 1 type-r , 1 megane rs vb ....
yakın zamanda bir Megane RS ile deneme olacakordan gtc ile farkınıda kıyaslamış oluruz.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
güzel deneme olmus maaşallah![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maasallah ıkı aracada
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
peki megane3 rs tr de olup da denenmişi war mı ? 250 hp olabilir ama bu çok fena yürür anlamına gelmez. astra gtc opc ile denenmiş olan bir örnek warmı warsa linki ni paylaşırmısın!!
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
225 lik megane 240 lık astraya 1 boy :S garipsedim ama neyse..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
astra cok iyiydi ilk denemede uzayınca baya sasırdık..enson denemede 1boy oldu fark uzunu goremedik ama 200 ustu biraz daha astra acardı heralde..megane olayına gelince yine bu astra gibi yuruyeni denk gelirse 200 e kadar yine astra denemesinin kopyası olur ki denedik daha önce..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)