User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Brutal RS & Astra GTC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gercekten ıyı gıtmıs bayagı, aslına bakılırsa o kadrda yururu ıı deıl orj 200luk gtcnın ama bu arac ıyımıs..
    opc baska gıder bu arada. s2kdan ıyı ,240 cupraya yakın bı performansı var..

UrbanRacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video güzel olmuş elinize sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gtc nin eksozdan bşka bişeyi oldugunu dusunenler varsa kyosun cebine 500 lira iddaya girelim yarın goturup ıstedıgınız yere gosterelım
    kankam yıne ucmusuunnn ama senı kotu gececem

UrbanRacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane 3 rs ..... 250 ....
    sen gordinisini getir ben 105 hp aracımla geçiceim

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güel deneme olmuş iki aracada maşallah.
    ATA MOTORSPORT

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşaallah güzel roll olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah astra iyi yürümüş bence megane rs lede yürür

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi brutal kardesim gorunuste iyi bi arkadasa benziosun ama o yazdıkların bence yanlıs...
    arac full stoc sadece egsoz var artı 18 cant ve tesisat var..

şimdi asıl anlamadıgım yani niye bu arac stock deil diosun onu cıkaramadım yani senin normalde gecmenmi gerekiodu bu aracıda gecemedigin icin arac stock olmuyor???
    sonuc bence az bile bu hafta ici aracım geliyor orjinal 190 hp Q4 motorlu 145 bide onla deneriz bakalım onla sonuc ne olacak cok merak ettim...
    ama sanki biz yalan soyluyomusuz gibi oyleymis bilmem neymis yazman yanlıs yalan soliyecek halimiz yok artı modlu olsa seni bu kadarmı gecicek koca 2.0 turbo arac?

ne diyelim evet yalan soledik arac 1.5 bar basıyo dyno verisi 350 hp ama seni 1 araba geciyor desek dahamı mantıklı olucak?biraz mantıklı dusunmek gerek

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    225 lik megane 240 lık astraya 1 boy :S garipsedim ama neyse..
    dikkatli okursan opc nin megane ye 1 boy attığını yazmış arkadaş..

bunuda sanırım top gear dan görerek söylemiş bende o videoyu izlemiştim. Ama garip olan nokta megane rs 300-350 metre 1-2 boy önde götürürken son 50 metrede 3 boy kötüleşerek opc nin 1 boy arkasına düşmesi ve opc yide programı sunan adamın kullanması.. bana bu durum pek adil gelmedi ama sonuç opc 1 boyla geçmiş oldu sağlık olsun

videoyuda buldum bahsettiğim yarış kısmı tam 4. dakkadan itibaren başlıyor..

http://www.youtube.com/watch?v=Ggntx...eature=related

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi brutal kardesim gorunuste iyi bi arkadasa benziosun ama o yazdıkların bence yanlıs...

şimdi asıl anlamadıgım yani niye bu arac stock deil diosun onu cıkaramadım yani senin normalde gecmenmi gerekiodu bu aracıda gecemedigin icin arac stock olmuyor???
    sonuc bence az bile bu hafta ici aracım geliyor orjinal 190 hp Q4 motorlu 145 bide onla deneriz bakalım onla sonuc ne olacak cok merak ettim...
    ama sanki biz yalan soyluyomusuz gibi oyleymis bilmem neymis yazman yanlıs yalan soliyecek halimiz yok artı modlu olsa seni bu kadarmı gecicek koca 2.0 turbo arac?

ne diyelim evet yalan soledik arac 1.5 bar basıyo dyno verisi 350 hp ama seni 1 araba geciyor desek dahamı mantıklı olucak?biraz mantıklı dusunmek gerek

+ bimilyon

az geçtigim roll da chiefkadir aracı suruyodu demek ki soforden soforede fark edıomuş bunuda gormus oldum...turbo boşluk olayını bi cozelim inş tekrar deneriz
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O akşam ben İbonun RS ile denemeye gelmiştim fakat nedense arabayı getirmedi, sizlerde arkadaş geliyor deyince sizi kırmadım ve yarım saat daha bekledim yoksa çoktan gitmiştim. Rolle başladığımızda aracın ne olduğunu motorunda ne olduğunu bilmiyordum bile, ama bazı ufak noktalara dikkat edince sadece egsoz olmadığını ben değil başka arkadaşlarda dile getirdi. Niye başkasının arabasını koruyorsunuz ben onu anlamıyorum. Araba sizin olmadığına göre ne var ne yok bilemezsiniz, ayrıca yorumu ben değil o gece orda olmayan birisi yaptı

Astra ya maşşallah RS e göre baya iyi yürümüş...

Alfa geldiği zaman haber ver uygun bir zaman ayarlarız.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O akşam ben İbonun RS ile denemeye gelmiştim fakat nedense arabayı getirmedi, sizlerde arkadaş geliyor deyince sizi kırmadım ve yarım saat daha bekledim yoksa çoktan gitmiştim. Rolle başladığımızda aracın ne olduğunu motorunda ne olduğunu bilmiyordum bile, ama bazı ufak noktalara dikkat edince sadece egsoz olmadığını ben değil başka arkadaşlarda dile getirdi. Niye başkasının arabasını koruyorsunuz ben onu anlamıyorum. Araba sizin olmadığına göre ne var ne yok bilemezsiniz, ayrıca yorumu ben değil o gece orda olmayan birisi yaptı

baskaları sadece egsozdan cıkan alevle arac modluyosa araclar ve motorları hakkında biraz daha bilgi edinmesi gerekir kanımca,seninde bole bisey dusunmen oldukca tuhaf geldi..
    baskasının aracını savunma mevzusu degil olay o arac cok sevdigimiz bi kardesimizin orası ayrı fakat amac onu savunmak degil yanlıs anlıyosun..biz arac stock diyoruz sen degil,nasıl stocksa gibilerinden konusup sanki biz yalan soyluyomusuz halbuki araba 250 260 hp civarlarında gibiymis gibi bi tavır takınıyosun,ben oraya takıldım

gercekten dersenki o arac 250 hp ve beni anca bu kadar gecebiliyo hicbisey demiycem,biz yalan soyluyoruz

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzozdan stok gtc alev atıor mu? merak ettiğim için soruorm yanlış anlaşılmasın, kötü benzin fln yüzünden midir? yazlımsal bir olayı da olabilir belki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzozdan stok gtc alev atıor mu? merak ettiğim için soruorm yanlış anlaşılmasın, kötü benzin fln yüzünden midir? yazlımsal bir olayı da olabilir belki.
    aracta komple egzoz var atmaması icin bi sebep yok...ve bi cok aracında iyi egzoz secimiyle herhangi extra bisey yapmadan alev atması mumkun,en basiti 106 larmıs saxo larmıs hepsi deli gibi alev atıyo

RCpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ateş etmesi normal.
    bende de komple eksoz döşedikten sonra standart yazlımla dyno da test ederken devir kesicide alev atmıştı..
    Devir kesici ile burdaki olay farklı, OZ üstada bir danışın o anlatır bence
    bana da biri şunu anlatsın, ne fark varmış merak ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız denız sevıyesınde olsaydı deneme, rs acısından daha ıyı sonuclar cıkardı muhtemel

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız denız sevıyesınde olsaydı deneme, rs acısından daha ıyı sonuclar cıkardı muhtemel
    Aynen öyle

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izo cum araç stok...hmde 110 bınde orjınalde bu yna hiç motoru da acılmamış az çok turbosu falanda yorgundur kanımca...komple 76lık eksoz var o da cok buyuk aslında 61 lk yapcaklardı yanlış yapmışlar araç çekişten de dusuyo bnce...alev atmasının sebebi bu bşka bişi deil...yakın bı zmnda cocukla senıde tanıştırırım o arabayı modlamıcanı anlarsın
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Batu,ibonun araba muayene için sökükmüş o yüzden getirmemiş,ertesi günü güzel bir cai yaptı(tam senlik)ve kasnaklı mini ile yürüdü..

Arkadaşlar Astra muhabbetini daha fazla kurcamalaya gerek yok bence adam denemek için araba getirmiş chiplide çıkar chipsizde egsozu alevde atar dumanda Denedik gördük

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)