heheh olm sen pejocu adamsın gsi sana ters:D
hauhauha yok la yenisi güzel gider bence yapılınca
Printable View
Gecelere GSI imzası atılmaya başlandı anlaşılan :)
Adi Emre beni niye çağırmıyorsun :D
Maşşallah EMG ye...
artık onca şey yaptın; 2 hafta rolling e çıkma da yaptır egzostu Emre ;)
GSI'lar çıksın pazara hadi, melii sen çıkma ama yüz karası :D
EMG'yle bende denemek istiyorum :)
306 gtı yapılanların hiç biri bi işe yaramamış... masallah gsı a ama emın mısın aracının stoc olduguna cok ıyı gıdıo...
http://www.youtube.com/watch?v=InXOX...eature=related
standart 306 gtı standart GSI
o gsı ıle bu gsı ı karsılastırmadım zaten, 306 nerdeyse agzına kadar dolu gsı da bı chıp war denılıyo sonucun bu olmaması gerekıyor dıyorum, bahsettıgım gsı hala bızde duruyor emg ıle denesınler ıstersenız... emın ol kı bugune kadar gordugun gorecegın en temız gsı dır...
he şu konuda bende hem fikirim, açmadan edemeyeceğim,
tabiki bu kadar YÜKLÜ bir 306'nın bu spec lerde bi GSI dan bu kadar fark yemesi normal değil. hatta fark yemesi normal değil :D
Ama GSI'da Chip var, üst kapağı yeni, PORT'suz sadece polish var diye biliyorum. başka hiçbirşey yok GSI da emin olabilirsiniz ;)
yani hatayı veya fazlayı GSI da değil, 306GTI da aramakta fayda var :)
evet o araç....
osmanın aracta port polısh yokkı sadece chıp var o kadar yanı temızlık konsuuna gelınce tavan harıc komple boya var kaza dan falan deyıl renk soluklugundan boyanmıs
evet tıklaması var onden ıkı far deyıstı panjuru deyıstı o kadar benım bıldıgım hatta bır ara sprey boyyala kendı boyasdı sonra olmadı ıstedıgı gıbı sonra tıkladıktan sonra tavan harıc komple boyattı aracı ıcı falanda duzgun yanı
ama bıenle yurudugu zaman kafa kagaya gıdıyurz o 4 e attıgı zaman benı gecıyor sanzuman farkı f18 style :D
valla 6 aydır gsi çağırıyorum denemeye ama engin dışında gelen giden yok malesef:)
Ayrıca temiz gsi kavramı da kişiden kişiye değişir tabi..
Aracımda da chip dışında hiçbişey yok. Orjinal filtre orjinal ara borular son susturucu orta susturucu vs. hepsi stock
Arabanın içine binmeyip yakından görmeyip polish var çok kurcalanmış o yüzden öle gidiyo vs. diyenlere inanmamak lazım:)
gsi kardeşlıgıı :D
(valla 6 aydır gsi çağırıyorum denemeye ama engin dışında gelen giden yok malesef)
Emre hiç çekinmeden beni davet edebilirsin :)
merak etmeyın bır gun yapıcagız gsi organızyasyonuu o zaman hep bırlıkte denerız :D
Avrupa Yakasındaki GSI'ları bizzat DEFALARCA çağırmama rağmen, hiç kimse gelmedi...
daha da çağırmam zaten:)
Anadolu yakası olarak ufak bir org yapabiliriz ama ;)
Avrupadan cacık olmaz, anlaşıldı :)
Emre sen yap org. u ;)
yapıcam yıne buyuk gsi organızyasyonuu :D
geyige dönmesin lütfen
Tebrikler :o
kg farkı gibi bişey olmuş.ama gsi speclere göre güzel atlıyo önüne maşallah 2'sinede:)
Araclara masallah.Ama emre ayi olan sensin ben gayet normal kilo/boy orantisinda bi insanim tesuf ederim,uyandiriyim:D ahah
SS rs ile bu emg astra gsi denetsek nolur acep o gece deneselermiş keşke