tekken typerlarla denedik anca 190 a kdr tutunabiliorz=) sora yanıma bi arkadaş aldım revo chipli sciroccoyla 226 hp'li sciroccoyla denedik 2 boyla geçti tekte olsam ona anca 190 a kdr sora yine scirocco geçio =) baya güçlenmişler=)
Printable View
tekken typerlarla denedik anca 190 a kdr tutunabiliorz=) sora yanıma bi arkadaş aldım revo chipli sciroccoyla 226 hp'li sciroccoyla denedik 2 boyla geçti tekte olsam ona anca 190 a kdr sora yine scirocco geçio =) baya güçlenmişler=)
160 lık sciroccoyla denediğim oluo direk 2 de ayırıo rs'te revo chiplide filan öle olmuo baya güç katıo 60 hp 80-90 tork kadar
ben geriden bastım okan denedi okanda anca 170 e kdr gidebilmiş typer doru teki 3 kişiydi dierini göremedim seko gliba 2 kişi veya tekte olabilir
aynen öle denerler bakalım sonuç nolcak
maşallah maşallah emg fırtınası esmiş akşam yollarda 41.bin kere maşallah
ss rs 2 kişiydi denemelerde nerdeyse hepsiyle denedi videoları gelir bu akşam bc typer ve u plaka utkunun rs ile çok denk yürüyorlardı zevkli videolar çıkmış ortaya
okanın araca maşallah chipsiz olmasına rağmen egsoz filtre ile iyi yürüyor =)
:)
Gece 2 gibi geldim uyku tutmadı 3 bucuk gibi uyudum sabah 8 de kogus kalk zili caldı bizim ufaklık acıkmıs kalktım yorgunum ama mutluyum :D
emre ler denermisin dedi çekinerek dedim hay hay ole spontane gelisti 2 kere bastık ben eve donecegim icin tek kişi idim o yuzden denk olmadı :icon_tup:
hemen hemen herkesle bastım vtec altı vtec ustu 2. kornada basana - basmıs olanların bile arkasından bastım ayda yılda bir cıkıyorum hevesimi gidereyim diye :D
SS clio ile baya bir denedik yine vtec altı ustu arkadas 1 e al dedi 1 den bile bastık ki hayatta ole birsey yapmam adam uzaktan gelmiş en iyi sekilde misafir ettigime inanıyorum:D Job la bastık filtre - egsoz - headers ın farkını canlı canlı gorduk .
Geceden aklımda kalan imhotep ile scirocco basarken arkadalarından bastım ancak vtec e 220 gibi yaklasabildim ama gidiyordu aracı birde ayarsızmıs digeride ss clio benden hep daha once 2 yi bitiriyordu benim 2 daha kısa olmasına ragmen ona kafam basmadı bir turlu :beuj:
bu arada benim co pilot cok saglamdı goki herkesi cok iyi bildiginden tiyo ları verdi bir kez daha tesekkur ederim:icon_tup:
merak ettigim short ram - cai donusumu sonrası ne kadar hızlanırım ??
Bu arada yeni aracın hayırlı olsun :icon_tup:
chipsiz olduğu için 7 binde atıodu vites =) yinede maşallah araçlarınıza herkese tşekkürler güzel geceydi
Hiç Şaşırmadım :D 2 aracada Maşallah 15 sene önce daha deli yürüodu Bunlar :D
gsi benim arabada filtre egzoz varken de bana da böyle yapmıştı Ankarada
emg ne kaybediyosa sahibi tarafından kaybediyor ahauhauah 130 kilo manda :D
Saolun arkadaşlar Allah razı olsun:)
Ne sapladım bee patlak çatlak egzozla hauhauha:D
maaşallah maaşallah emreyle benm deneme kadar zevkli bi deneme olamaz ama 240 a kadar belimiz koptu ikimizinde yok yok yok :D
Emg gsı sımdı yurumus tahmın ettığımız gıbı ;) Maşallah Emg ve dığer araçlara
Bu EMG ER in daha önce dalga geçtiği mi ?:D:D
Tüm araçlara MaşAllah...Ya ne araba yapmışlar be aradan 15-20 sene geçiyor hala diriler hala yürüyorlar 207 için hiç de böyle olmayacak biliyorum :(
Erel , garajda bi 106 bi de 206 koyarsan TR de tarihe geçeceksin...:icon_tup::icon_tup:
Full GTi:cool:
emre getır arabanı egsozunu yaptırıyımm kurtul su dertten :)
Tebrik ederim emre:D Benim anlamadığım 306 nın çok daha iyi gitmesini beklerdim. Sağlıklı olduğunda ikiside standart olarak performans olarak birbirine çok yakın arabalar. Bende egsan marka susturuculu olan dandirik ve 4545 defa kaynaklı egzozum ve yazılım dahi olmayan arabamla M3CSL'nin vectrasının son halini akıl almaz bi şekilde takip etmiştim acayip şaşırmıştık:D 3-4 yaş daha genç arabalar olsa felaket olacaklar.:icon_tup: