abi ztn biz tam catalin ordan yola baglanioduk,orda catalda durdu bekledi bekledi sonra pesimizden oda geldi ,hani kararsiz kalirsin ya..sagami donsem solami donsem diye ayni o model :) cocugu gormedim,on koltukta bayan vardi eet :)
Printable View
306 gti'nin bu kadar fark yemesi bana garib geldi.Acaba pilotaj sıkıntısımı.
Gsi'ye tebrikler.
bana hiç standart gibi gelmedi o evo
Neyi yaşıyorsunuz ?
Emreden 7 boy falan yemedim adam ilk çekilen benim geç bastığım videoyu koymuş bu 1
2. ben zaten emreyi geçti sayıyorum kafa kafaya yürüsek bile
zaten egzantrik var eski verimi yok arabada bazı şeyleri düzeltmem gerekiyor.
Emre sende adam akıllı video koy onurun bende olduğu ama ilk çekilen video olmasın
Olm inmede yani zaten tek e tek denememizdede olan şeyleride ben zaten kabul ediyorum emrenin beni geçti sayıyorum çünkü benim aracımda egzantrik var kafa kafaya yürüdüğüm araç ile ben geçildim sayarım ama 7 boy muş 5 boymuş dalga yapiosunuz yada ciddisiniz bana batıyo hazımsızlaşıyorum açıkca sölim makaranın sınırını bilsinler insanlar.
Ve bizim yaptığımız makara bizim içimizde olur o ayrı sanki dünyanın en kötü yürüyen 306sı havası yarattırıyor bende buna sinirleniyorum
Arabamın eksikleri var olmasa sonuç farklı olacak arabamın eski halini bilenler tahmin ederler
siz adam akıllı bi video çekene kadar böyle karı gibi kavga etmeye mahkumsunuz :D
Ya olm başka adam akıllı video vardıda biz mi koymadık:D Önümüze araba çıkıyo ben bırakıyorum sen bırakıyosun falan video yok başka. İlk videoyu ib.eliğine koydum zaten senin face'e koyduğun videoya ithafen biliyorum geç bastığını:D Makara yapıyoruz ediyoruz burdaki arakdaşlar ciddiye alabilir tabi haklısın. Şuan egzantrik yokmuş gibi gidiyo bence senin araba. filtre egzoz chipli gibi
Ben fay'ı istiyorum chipi söküp denicez:D
FAY falan demeyin olum, cicek gibi arabayı söker eder yine bu :D
bende sizin önünüzden yolu açarım siz gelene kadar kapanır mı bilmem ama :D
Bende muzik dinliyimlan bari birinizin arabasinda:D ahuauhxuhaxuha
hahahah kaldıran kaldırana:D
hahahha şimdilik jamdaçüker yok rahatım ben :D
deneyın bıtsın yaw :D
heriki araca maşallah