ııı cıkhh :D
Printable View
ııı cıkhh :D
kuyruk acım yok bilader kendi arkadaşınız ilker kendi ağzıyla dedi 200 yanında oluyom die sizce yanında olmak geçmekmi oluyo bunu anlamıyosunuz işte bilip bilmedende konuşuyonuz :confused:
çamur atıcak bişey bulanmıcanız çünkü farkkı herkes görcek;)
izlicen merak etme otobana inerseniz
yavv hocam sen neyın mucadelesını verıon ben anlamıs değilim cidden vıdeolar ortada hadı oda olmadı bız o gece otobanda sızınle beraberdık, hem 2000 cc motorlu arabanla 1600 arabayı gecemıon sonra camur atalımda bari izi kalsın dıyon valla vıdeolar yukarda ızleyen neyın ne oldugunu görüyo daha fazla forum kırlılıgı yapmamanı önerıyorum sana arkadaşca adam senı gectı bu iş bitti
kardeşim anlamıyosunuz 2 yarışta ben geçtim ilker kendi ağzıyla dedi 200 yanına geliyom dio nie bunu anlamamkta ısrar ediyon en son yarışa bak farkı zaten görcen ben camur atmıyom hakkımı arıyom
hadi hocamn sen git hakkını mahkemede ara. ilk sayfadaki deliller ilker lehine :D
gördük hepinizin ne olduğunu bana yeter bu
hocam bızım camur yaptıgımızı hiç kimse hiçbir zaman söyleyemez burda taraflı gıbı görünüyor olabılırız ama durum öyle değil tamamen haklı dan yanayız, ilker tekrar denemeyı kabul ederse ve gecılırse helal olsun kadıre gectı derız burdada yazarız vıdeosunu da koyarız
Bizi Bulmak isteyen olursa emre abimiz hercuma buluştugumuz noktayı yazmış gelirsiniz İlkerde gelir oturur konusulur yok gene razı olunmazsa ilkerin araba müsait olursa çıkarsınız musait bi yola denersiniz nie bu kadar heycan yapıp aksiyon yaratınıyonuz..
hocam bak ben çamur yapmıyom ilker kendi ağzıyla dedi 200 yanına geliyom die hala nasıl dersiniz geçiyo die bunu bana söyleyin ben hiç bir zaman yalan söylemedim siz benim kadar yakın değildiniz olaya 200 bitcek die konuştuk ilker kendisi bile dio 200 yanına geliyom die nasıl geçiyo dersiniz hala.cuma akşamı gelicez orda yüzyüze konuşalım anlatalım derdimiz
yaratmak allaha mahsus lafını dikkatli seç
şunu söyleyim hava filtresi bile yok kardeş ona göre düşün arabanın motorunu