hocam nıssancı arkadaş canlı şahide de inanmaz şimdi kıtaba el basarmısın :D
Printable View
hocam nıssancı arkadaş canlı şahide de inanmaz şimdi kıtaba el basarmısın :D
Stock stock olarak şunu söyleyeyim SR20DE ne olursa olsun VTI geçemez ;) ( SR20DE kullanıcısı olarak söylüyorum bunu )
ve sunny beni dragta geçtin ve heryerde gösteriyosun ben sana niye koltuk söktün silik lastik taktın diyomuyum geçen her zaman haklıdır sen bu kadar hırs yaparsan adam yarım boyda geçse reklam olursun.
Bide Sunny'nin specleri yazarmısınız merak ettim?
kazanmak kazanmaktır yarım boyu bi boyu olmaz bu işin
valla honda pejo muhabbetıde tadından yenmez :D
tamam hocam size hiç bişey demiyorum ben geçtimdiyorum ama kabul etmiyosanız gelin otobana deniyelim.ben orda yarışa gittim selekste takarım koltukta sökerim yarış bu sonuçta sende bu kadar iddalısan sende sök sende tak lastik eğer bu kadar kafa yoruyosanız takın lastikleri gelin ister rolling ister drag bu kadar kaf yapcanıza çıkın yola biz değil arabalar konuşsun bu kadar basit
çıkalım farketmez ama sonuç olarak sen yine kabul etmiyeceksin ben herkesle denerim ama geçenede geçti derim ayıp.
tm cekin kameraya geçin bişey demicem helal olsun deyip suscam hatta bende çekicem kendi elimle koycam pc ye
ne çok kofti yorum yapan var ya :) bilen de konuşmuş bilmeyen de iddaa belli isteyen yeniden denesin arkadaş ben tamamım diyor ilkerden ses yok nedense :) ama adam da haklı yani 3 boy soktum derse sonrasında susucak normaldir ;)
bana mesaj at yeter kış gelmeden deneyelim.
senle denemeye gerek varmı hocam ben clc yi kastettim ama istersen 3 müzde oturalım benim sana lafım yok ben clcyle denemeyi kastettim
bu ne celal ilker sakin ol :) sinirle kalkan zararla oturur :D :D kafana göre ;)
bak şunu bil ben hayatta en son söyliceğim şey yalandır beni tanımıyosan bunu deme bana.senin babanın ısızu servisni adam nerden bilcek ilker benim tamircime demiş üst kapağı taşladık onun die o adam nie bunu desin bi ibnelik varki demiş sende delikanlı gibi söyle yaptım die
ayıp ya kadir niye yalan sölüyosun olm :D:D yeni bir yarış hmmm neden olmasın ;)
ben hangi tamirciye demişim kapak taşladım die :)