haha aynen bro düz mantık :D
Printable View
gölzeri kör heralde son vidio izlemedin laflarını dikkatli sec bundan sonra
E vtec geçmiş işte daha neyin kavgasını yapıyosunuz 124564212 sayfadır ?
evet süper video acayip belli nasıl olduğu bide araç içi olsaydı görürdük; ilkerin vites kaçırdığı video bu olsa gerek :)
ayrıca laflarımı dikkatli seçiyorum bu dikkatli seçilmiş halim. siz 7kg 1 hp hesabına devam edin hocam. nissan sunny gti-R ınızla size başarılar bol rollingler.
ben yarış yapıyorum pazarda karpuz satmıyom tabi sizin ne kadar yarıştan anladığınız belli herşeyi hesaba katarım ben kilonun ne kadar önemli olduğunu ikinci yarışata gördük zaten allah sana nasip etsin nissan sunny gti-r tabi bulursan ;)
despe yeter artık..uzatmaya gerek yok abicim.sıkıntısı olan gelir arabasını dener.her cuma akşamı yerimiz belli.forumun huzurunu kaçırmaya gerek yok ;)
şakacı çocuk seni normal vtec leri zaten geçiyo nissan sen rahat ol bide vtec var die geçiniyonuz herşey standart olsun o zamn görelim vtec gücünü;)
söyleyin yerinizi ziyaret edelim o zamn
hocam sen hesabı hepten yanlış yapmışsın yaw. senin aracın 2.0 demi bak unutmuşum ben onu. ne işin var senin 1.6 vtec le falan. sen denesene yaw type-r la bizide burda alıkoyuyosun ayıp yani.
neyse kardeşim tekrar diyorum sana laf anlatmaktan yoruldum 2.0 arabayla vtec e geçiliyorsun gelmiş bide burda laf anlatmaya çalışıyorsun yok stock vtecten bilmem neden bahsediyosun.
kerem abide kızdı zaten ben bidaha bişey yazmam :D
evet ama izmirden geldi
Rollingte vti gecmis, dragta sunny...
Neyi paylasamıyorsunuz?
Bir de GTR 200hp üstü diye biliyorum, bu nasıl 145hp?
GTI mı bu?
7 kilo 1 hp ye gülmekten karnım yarılacak :D :D sen benı guldurdun allahta senı güldürsün kardeşim, sen o formulu bursanın güzide apachı sıtelerınden mı duydun anlamadım kı :D
arkadaşlar ben ben herkesten yakın şaidim ilker her defasında geçti en az yarım boy neden derseniz bende 1 boy arkadaydım.