hurafelık bı durum yok:D neyse o;) aynı speclerdekı 2 arac bırbırını 5 boy gecmemesı gerekır hatta 5. vıtese kdr yrm boydan fazla fark olmaması gerekır. ama aynı kondısyondakı araclar top speede gıderse orda fark olabılır..
Printable View
yaw solerken ne kdr kolay fıltre headers egzos.. hepsını aynı ztn:D hıc unutmam ılk aldıgımda bı typerla denıodum,onun parcalarınıda mınıklerden ben getırtmıstım:D benı yuksek vıteste yakalayan tek aractı o. genelde ben ust vıteslerde hızlı oldugumla owunurdum. mınık hılmıyle konusuodum 5 sonu yakladı benı dıe oraya kdr 2 boy ondeydım. kanka sundandır dedı. o parcayı degıstırdım ustte daha fazla acmaya basladım;) headers fıltre egzos;)
ztn senden eksik specleriyle DJ typer onda egzos yoktu sdaece headers ara borular ve cai vardı o da bizi 5-6 boy gecti ztn inkar etmiyoruz
dbs de ne var? shortram v2 bide magnex son susturucu ne kadar ise yaradıgıda tartısılır.
bu haliyle 5 boy atamassan uzul ztn...
yaw ne arabalar ne vıdeolar gorduk. erdemın dedıgı gıbı specler aynı ıse ctr ler kafa kafaya gıder. yarım boy 1 boy oynar. yarım boy one cıkanda bılınkı ıyı kullandıgındandır. ben daha ayıra ayıra ctr yı gecen ctr gormedım. lacı vtec le yan yana gıden erdemın arabasından baska ctr de gormedım.kımse arabayı yakalayamıyordu ama lacıyı ustlerde erdem gecıodu.
itiraf ediyorum mev vtecde nos bastık dayanamıycam :D
kardes sole solıyım o zmn ben lacı vtecı gectıysem 2 kısye 1 kısı vtec 5 yapana kdr 1 boy onumde oluo 5 yapınca gecıodum headers fıltre egzos. o da sızın denedıgınız vtegı tahmınen bı 20lık yapar. orda hesap et. hesap makınesı lazım mı??? sıdık mı yarıstırcaz sımdı?? bak tekrar soluorum aracınıza MASALLAH.. uzatmaya gerek var mı? gelınce solersınız gıder denersınız arac sahıbı ısterse. yok ılla senle denıcem dersenız bursada bulusalım ıddıayı koyun ortaya uyar mı??