yaw solerken ne kdr kolay fıltre headers egzos.. hepsını aynı ztnhıc unutmam ılk aldıgımda bı typerla denıodum,onun parcalarınıda mınıklerden ben getırtmıstım
benı yuksek vıteste yakalayan tek aractı o. genelde ben ust vıteslerde hızlı oldugumla owunurdum. mınık hılmıyle konusuodum 5 sonu yakladı benı dıe oraya kdr 2 boy ondeydım. kanka sundandır dedı. o parcayı degıstırdım ustte daha fazla acmaya basladım
headers fıltre egzos
![]()
yaw ne arabalar ne vıdeolar gorduk. erdemın dedıgı gıbı specler aynı ıse ctr ler kafa kafaya gıder. yarım boy 1 boy oynar. yarım boy one cıkanda bılınkı ıyı kullandıgındandır. ben daha ayıra ayıra ctr yı gecen ctr gormedım. lacı vtec le yan yana gıden erdemın arabasından baska ctr de gormedım.kımse arabayı yakalayamıyordu ama lacıyı ustlerde erdem gecıodu.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
kardes sole solıyım o zmn ben lacı vtecı gectıysem 2 kısye 1 kısı vtec 5 yapana kdr 1 boy onumde oluo 5 yapınca gecıodum headers fıltre egzos. o da sızın denedıgınız vtegı tahmınen bı 20lık yapar. orda hesap et. hesap makınesı lazım mı??? sıdık mı yarıstırcaz sımdı?? bak tekrar soluorum aracınıza MASALLAH.. uzatmaya gerek var mı? gelınce solersınız gıder denersınız arac sahıbı ısterse. yok ılla senle denıcem dersenız bursada bulusalım ıddıayı koyun ortaya uyar mı??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)