allah kaza bela vermesın.bırsey sormak ıstıyorum turboda bmw motoru sorun cıkarıyormu yanı uzun zaman oldu aracınız yapılalı bu gecen zamanda sıkıntı yasadınızmı
allah kaza bela vermesın.bırsey sormak ıstıyorum turboda bmw motoru sorun cıkarıyormu yanı uzun zaman oldu aracınız yapılalı bu gecen zamanda sıkıntı yasadınızmı
maşallah araç 0.8 barda boyle ise fazlası baya can yakacak gıbı. allah kaza bela vermesın güle güle kullanın
makinanın alt takım komple e36 m3 ve coilover lar war..
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Tek bi sorum olucak bu şuan 0.8 basılmış hali kaç bara kdr basıyosunuz en fazla ????
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
10 numara daha iyisi yoktur
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
ilkerim masallah, ciddi cok guzel bir araba oldu butun olarak. Kasasi muazzam, yuruyeni kusursuz, butunuyle cok basarili bir is. Tabi bunda Sadettin amcaminda emegi, katkisi cok buyuk, hepinizi tebrik ederim. benim begendigim tek tuk arabalardan biri, araba dedigin aynen boyle komple bir araba olacak, en kucuk detayina kadar.![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Mükemmel olmuş, kazasız belasız kullan inşallah, maşallahAtmosferik hali bile çok iyiydi şimdi mükemmel olmuş gerçekten
![]()
İlker abi ma$allah, ruf'a diyecek söz kalmadı..
Allah utandirmasin. Kazasiz belasiz tek şeritte
senden aliskanlik oldu, sen yokken ben silecektim gecen hafta rufu![]()
00' Civic 1.6IES
gardaşım, arabamız 10 numara oldu allahın izniyle, allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin inşallah, süperlige hoşgeldin....
GARDIYAN;
maşallah....
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
on numara ilker başkanmaşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)