Enjektorleri 2 gun sonra elinde ama diger parcalar icin bisi diyemicem.
Biraz gaza gelmesi lazim bizim oglanin :D
Printable View
Arda maşallah,
bonus video mükemmel olmuş gerçekten :)
Arda maşallah kardeşim
herkese cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın hılmı abı sende 90 kmyle de bastık sonu husran ozaman yakalamam cok zor oluyor :) 3uncı vıteste bastıgımda bı ufak sarıyor sonra tutunuyor bıde vıtes atarken bı sure kaybı oluyor o yuzden orda baya arkada kalıyorum
su an 0.8 ıle 0.9 arası bı barda yuruyoruz enjektorlerımız gelınce acıcaz ama cokta degıl greddy boost controlle aldım 1.1 ve 1.3 gıbı acmayı dusunuyoruz kapattıgımız zmanda su ankı basıncta yurutmeyı dusunuyoruz hılmı abı dedıklerın yapılabılır ama roll fln cok kosturmak ıstemıyorum telefonlarım hep calsın gel fln sevmıorm senın gıbı arkadaslarımla herzaman denerım ama pıyasada yanımdan gecıpte gectım dıceklerle denemem zate
oda olur abı en iyi cevabı mu mesaja hılmı abı verır ben su an 0.8 de yuruyorum ve sıkıstrmam dusuk su an turbo bı arabayla denemem ama enjektor gelınce basınc acınca denerım bu forumdada solıyım su an denemem haftasonu konusalım beklerım hepınızı mangal yapıp guzel sohbet ederız
vayyy vayyy kardeşim maşallah mest oldum bonusu ızlerken valla o keyıf herseye değer :D Allah ağız tadınca bınmeyı nasıp etsın ;)
aynen mustuya sen cevap vermıssın Allahın ıznıyle bızde yapmaya başladık ufak ufak Dr. Bilal sağolsun bu hafta ılk siparişimizi geçtik :)
arda maşallah allah kaza bela vermesin
aynen dr bılal sarkıcı vardı bızımkı prof bılal olsun :)
arda kardeşim hayırlı olsun aracın videolarını seyretmek güzel kazasız belasız sürüşler....
Hafta sonu
biz motorlarla Allah kısmet ederse sapancaya gidicez görkemin misafiriyiz
eger oraya yakın yerdeyseniz gene bu yola cıkar deneyebiliriz keyfine
başka Hayabusa ile denemek isteyen arkadaşlar da olursa zevkli denemeler olur
hayabusayla kım dener abi :) gorkem bızım gorkem mı eskı mtr nın sahıbı banada haber verın abı musaıt olursam gelmek ısterım ozel bıse yoksa
maasallah allah kaza bela wermesın...
maşallah gidişide seside muhteşem ötesi.motorun pilotajıda çok güzelmiş.her ikisinede allah kaza bela vermesin.devamını bekliyoruz :)