Kanka gel hadi çıkalım çay içelim farketmez :)
Printable View
kardeşim Allah kaza bela vermesın sanayılere düşürmesın, çok guzel maşallah,
rbc, gaz kelebegı ve jdm lsd cok daha ıyı olacaktır
bu 636 ların dişlilerini kim niye değiştiriyo anlamam arkadaslar :)
o makinalarda zaten fabrika çıkışı direk yarış dişlileri var kısa oranlı
iyi gitmesinin eeen büyük etkeni o dişliler zaten
636 ların en buyuk + LARI nı yazıyorum
stock race zıncır
stock race dişli
stock race egzantrik (dunyada upgrade egzantrık uretılmeyen tek motor kawasakıdır)
stock marchesini jantlar
stock hafif piston
stock hafif krank
stock hafif kol
bunlar kawasaki lern + ları. 2007 zx10 da aslında dunyanın en hızlı 1000lıgıdır ama gaz tepkısı 10.000devır ve ustu calıstıgı ıcın hıcbır motor ıle uyusmaz bu yuzden rollıng de dezavantajlı. sıfırdan kalkıstada ılk 3 vıtes tekerden ınmedıgı ıcın dragda da yavas kalıyor. ben zx10 kullandım asırı tepkılı makına. kımse tutamadaıgı ıcın yuruyemıyor. ama burda yuruten arkadasım var tum 1000lıklere kıtlıo :):)
zx10 gerçekten deli bir alet zx12r çok daha güzel bir alet
Şuanki zx10 dahada sapık bir alet aslında ama devir bandı hala çok yüksek altlar yok..En iyi alt devirler şuanki kasa 1000RR da var motocycleusa 0-402m testte 9.706@141.7 mph yapmışlar stok motor ile..BMW 9.681@150.4mph(traction control avantajı var)
suzuki gsxr1000:9.94@143.3mph
kawasaki zx10r:9.878@144.2mph(alt devir bandı olsa uçar gider)
Başkasının kullandığı bir 636 yı geçsen , ben dahil insanların kafasında soru işareti oluşması geyet doğal olurdu kardeşim ama , Orhan ın kullandığı bir 636 yı 0.8-0.9 larda geçiyor olman gayet güzel.... Maşallah YGZ ye.. Maşallah Orhan kardeşime..
Ama şu işleri biraz daha geç saatlerde daha boş trafikte yapsanız :)
moruk benım cok yakın arkadasımda 2006 vardı suan 2007 sı var. ıkısınde de pc - muzzy egzsot komple - kn fıltre - ırıdıum bujı vardı. ve ınanmıcaksın 2007 farklı gıdıyor.
pc motorun 2000-6000 bandını ıyı ypıo ama 6000 den snra tekrar yıgılma baslıo 10.000 de sahlanıo. egztrık acısından dolayı deısık calısıo makına
Arabadaki değişikliklerden sonra , ayarlarını tutturmak için her düzlükte gazlıyorum , kendimce ayar yapıyorum..Bahsettiğin araba Cihan ın eski arabası zannedersem.. Real düzlüğünde denk geldik , anlaşılmış yada planlanmış bişey değildi , yeni sahiplerini tanımıyorum , sadece denk geldik..
bonus iyiymiş..
80km civarından 280km civarına en hızlı makıne hangısı motorlarda:)