yok abı gecılcegımı bılerek denemek ıstemem 0.8 bardayım artı 1.3 bassam bıle hayabusa yani :)
Printable View
Yok kanka yok 4 iyidir :) Bizim 3'ümüz motorun tam kopuk yerine denk geliyor biz güç kaybı yaşarken o uçurtma misali tam kıvamında kalıyor kopuyo zaten o ara :D
4. vites kayıpsız deneme en güzeli oldu bide 5 deneseydik keşke ama deneriz yine kanka :icon_tup:
Ne demek kanka çok büyük zevkle çalıştım :D :D
O akşam eve gidiyordum çok yorgundum eve gidiyordum ki 10 dk'da herşey değişti bi baktım otobandayız 260 270 Sapanca'ya gidiyoruz :D :D :D
Busa ile deneriz Arda.Hilmi usta sıkar gidip mangalı közlerken biz gişelerden ararız getiriyoruz etleri diye :D :D :D
Ardacım tebrik ederim kardeşim seni 636 benim kullandığım 600 lüklerin en hızlısı geçmek gerçekten kolay değil.Geçtiğin motorun speclerini biliyor musun 2 -3 hafta sonra yanına uğrayabilirim istersen motorla gelirim güzel bir deneme gereçkleştiririz gsxr 1000 k5 ve 600 rr sen bilirsin ne zamandırda yanına uğramak istiyordum zaten..
gercekten gok guzel gitmis masallah
çünkü şöyle söyliyeyim filtre egzos bujili 636 lar 1000rr lara çok rahat kafa tutuyor ardaya önerim 1000rr lada denesin farkı görsün biraz absıncı açsın
hay maşşallah ne alev atıyor yavv kaput yanıcak :D:D
kenan abı beklerım herzaman araman yeterlı denerız sorun yok gecılsemde gecıldıgım sey motor olsun :)
kazasız belasız gunlerde kullan kardesım cok guzel gıdıyor aracın basıncına gore nazar deymesin :)
1000 RR a kafa tutuyor demiş geciyor dememiş
yanlış birşey yok
636 ı en hızlı 600 lüktür
60 80 arası basıldıgında 1000 RR a kafa bile cıkartabilir 200 220 ye kadarda kafa tutar sonra da canı biter
1000 RR ı cok abartmaya gerek yok
en yavaş 1000 likte 1000 RR dır sonuçta :)
Seri takip ederim :) Üst üste 12 sayfa açık şuan Arda :) Güncel konuları kaçırmamak lazım :)
K&N filtre eksoz 0 lastik sıfır zincir ve bakımdan yeni çıktı makine diye biliorum istenirse şimdi Orhan'a bi telefon açar Arda :icon_tup:
PS:Kontor almaktan nefret ettiğim için arayamıorum Orhan'ı kanka :D Ama dur şirketten arıyım hem bi çayımı içsin :)
okadar onemlı degıl ya kardesım arada benıde ara cayını ıceyım :)
Çok güzel, maşallah gerçekten :)