by keko sanırım ıkı setra otobus boyu fark yetmedi araç sahıbı konusmazkan sana ne oluyor guzle kardeşim?
adamla denedık ertesı akşamda selamlaştık bır sıkıntı yok ama sendekı sıkıntı nedır?
Printable View
by keko sanırım ıkı setra otobus boyu fark yetmedi araç sahıbı konusmazkan sana ne oluyor guzle kardeşim?
adamla denedık ertesı akşamda selamlaştık bır sıkıntı yok ama sendekı sıkıntı nedır?
by mokr sıkıntı yaratıp bilmeden atıp tutanlara sıkıntı var bende
ee tamam kendınden bahsedıyorsun işte bılmeden yazanlardansın çöz kendı kendıne sıkıntını ;)
kralsın mehzent baska bişi demiorm teksin okey ;) :bravo::Bravoo:
okan araban stock iyi guzel masallah fenada gidiyor sunu bir yukle bakalım bide o zaman gorelim nasıl gidecek... valla merak ediyorum.
ahahahha bole denıyosun ınsanlarla denedığın admala sıkıntı cıkmıyor ama böle bır grup var baskaısnın malını savunan onlar yırtık dondan fırlamış gıbı fırlıyorlar :D
Neyse ben denedım oldu bıttı speclerı değişir rs ın gelır yıne denerız bu kadar basıt ama bence pek takılcak bışey kalmamaıştır ahahahah :D
problem nedir gardaşş
sen kimi kime savunuyorsun burada
o aracın sahibi daha öncede bu ortamda karakterini ispat etmiş bir insan o yüzden o buradaki herkes o adamdan her türlü alaverayı bekler
eğer sen bunları bilmiyorsan daha fazla konuşma
eğer bunları bilipte konuşuyorsan söyle ona göre yazayım sonraki postu ;)
Bu arada dnemek ısteyen varsa akşam denıyelım yoksa zıncırımı değişmek ıcın bırakacam bu akşam :)
mehmet kpro takıp takmadım der yekta ise methanol var ama içi boş der ikiside birbirini dürtüklüo :D:D:D:D:D:D:D:D
mehmetttt cocukkkkk hadeeee Nerde Kpro Getir widebandınıda del sona konuşalım :)
bide Ölçtür gel