ohhh hemne yaptırıyorum kankaaaaa :D
bırde kprolu gosterılm mıllete nasıl gıttığını kımse ıannmıyo9r ve emın olkı bu denılenler saka değil millet cıdden var zannedıyor :)
Printable View
tamam senın 3 te sıkıntı yokmu bır tek 3 e gırmıyor bıldığım kadarı ıle 3 te basalım diğerleri nede olsa sıkıntısız dıye dedım..
O Yekta ıle olan muhabbetı de bana sayılı admalar yapar zaten ;) baskası bole bır ıddıada bulunsa ortlaık gerılır
Bası mesajlarını ıgebnleyıcı buluyorumda ondna dedım denıyelım bı gorelım dıye belkıde ben yanlış analamışımdır ama yınede dnesek fena olmaz ;)
bu dneemelerde bi acaipleşti hiç sonuç çıkmıo artık :)
Clio RS ziyan gidiyor maşallah üzerindeki speclerle...
206'nın görüntüsü de apayrı bir güzellik
can kaptırdı kendini kale centara doğru gazlıo mehmet denio gliba ahaha :D:D:D camdan görüorm :D ama yanlış anlıosn bizi gerçekten iğnelemio hee o muhabbeti yapmayın diosn ztn yapmayız
CZT nin koltukları sökük diye görmüştüm ben o gece yanlışmı gördüm ? :)
yok mehmet yekta muabbeti deil o ztn geçmiş haha
o deilde dier typer muabbetleride öle bide arabalarda deişti filtreyi sağdan sola alıon 3 boy artıo,filtrenin markası deişio 2 boy araba deişio her hafta bi heyecan maşallah
bu arada jap harbi hızlı ben geçen gece anladım o kadar typer arasında :)
mehmet selam kardeşim, benim araçta yakında upgrade e ugruycak perşembe günü sonuç net belli olmamıştı ben denemek isterim sende uygunsan bu akşam, araçlarımız yapılınca tekrar deneriz farkı görürüz:rolleyes: ayrıca ben senin araçta k-pro olmadığınada inanıyorum:icon_tup:
Rs harbiden açmış yani :D
Noldu orda Biz şoka falan mı girdik anlamadım :D
JAP da kpro olsa soyler o adam uckagıtcı değil gayet durust ztn 2 gun once ortalıkta wideband aranıyordu belliki k-proyu takıcak:)