tamam senın 3 te sıkıntı yokmu bır tek 3 e gırmıyor bıldığım kadarı ıle 3 te basalım diğerleri nede olsa sıkıntısız dıye dedım..
O Yekta ıle olan muhabbetı de bana sayılı admalar yapar zatenbaskası bole bır ıddıada bulunsa ortlaık gerılır
Bası mesajlarını ıgebnleyıcı buluyorumda ondna dedım denıyelım bı gorelım dıye belkıde ben yanlış analamışımdır ama yınede dnesek fena olmaz![]()
can kaptırdı kendini kale centara doğru gazlıo mehmet denio gliba ahahacamdan görüorm
ama yanlış anlıosn bizi gerçekten iğnelemio hee o muhabbeti yapmayın diosn ztn yapmayız
CZT nin koltukları sökük diye görmüştüm ben o gece yanlışmı gördüm ?![]()
yok mehmet yekta muabbeti deil o ztn geçmiş haha
o deilde dier typer muabbetleride öle bide arabalarda deişti filtreyi sağdan sola alıon 3 boy artıo,filtrenin markası deişio 2 boy araba deişio her hafta bi heyecan maşallah
bu arada jap harbi hızlı ben geçen gece anladım o kadar typer arasında![]()
mehmet selam kardeşim, benim araçta yakında upgrade e ugruycak perşembe günü sonuç net belli olmamıştı ben denemek isterim sende uygunsan bu akşam, araçlarımız yapılınca tekrar deneriz farkı görürüzayrıca ben senin araçta k-pro olmadığınada inanıyorum
![]()
TeamPASAOGLU
JAP da kpro olsa soyler o adam uckagıtcı değil gayet durust ztn 2 gun once ortalıkta wideband aranıyordu belliki k-proyu takıcak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)