Erolum teşekkür butonu maşallah.
Printable View
Erolum teşekkür butonu maşallah.
MaşallaH..
saolun arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun inş.
maşallah abi
maşallah kanka sarı olunca dahada hızlanmış:) sımdı senınkı 1700cc 4 sılındır dimi dığer aracı sayamıcam cok fazla:)
maşallah erolum çok güzel gidiyor, tekrardan maşallah.
Maşallah erol araban ciddi güsel yürüyor
senin turbon zaten büyük enjektor + aks + kilit + meth injection ile 1.7 - 1.8 barlarda HULK tan hızlı olursun Allahın izni ile
ama 2 ay önceki denemeleri koymaktansa yeni yeni kadran videoları çek ne bilim motorlarla gazla video çek bol bol video çek işte izliyelim bizde :):):)
saolun allah razı olsun..
murat burada siyah dı sarı ile daha çok fark olur :D
41 kere maşallah morukcum,denemelerde video isterük ama sonercik duy sesimizi :icon_tup:
Erol aracına kocaman bi Maşallah diyelim ilk önce Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin..
saolun arkadaşlar hepimize kazasız belasız binmek nasip olsun..
arac yeni boya oldugundan rüzgar fazla tutmuyor:D:D daha iyileşti gidişi :D
ahyan abi senden mşllh. öle böle geçmemişin aracı adamı hayatdan sogutun :D birdaha aramadı hiç deniyelim diye :)
mermi mermi, maşallah... :)))
streetfire linki yok mu abi ya... videoyu izliyemiyorum ama maşallah genede :):)
erol bana sorarsan videoların bana hiç gercekci gelmedi neden dıe sorarsan..
ben 500 hp veren aracımla 4 ceker sarma sıkınıtısı yokken..ben 2009 m5 le yürüdüm ve 2 de denerken adam yarım boy kafa cıkartıyodu bana ben 260 lara öndeydım ve üstünü basmadım zaten ve adam arkamda komuyodu burda ise adam kopmus gitmiş..kımse yanlış anlamasında ya sizin honda hakıkaten roket yada m6 m6 deil 6.30 ci felan sanırım..
:D :D :D
kanka valla ne M6 ya ne erolun arabasına laf etmek istemiyorum ama senin denemende cem abinin o m5 le denemesine falanda şahidim :D
gerçi minik M5 M6 dan daha hızlı demiş ama 7. dakikadaki denemede erol sararken bile kafa çıkaramaması banada biraz ilginç geldi hele o kadar fark olması dahada ilginç
ben erol geçilir M6 yarar falanda demiyorum ama farkın o kadar olmaması lazımdı :D en azından sen sararken kafa çıkartsaydı be :D :D