Hey maşallah![]()
Hey maşallah![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Erol sarı fırtınan çok sağlam gidiyor maşallahı var. M6 lı geldiğine geleceğine pişman olmuştr sanırım. Kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
amin kardeşim cümlemize..
yvş yvş onlarada sulanmaya başladım..geçen hafta dino ile öle bi denedik çok zevkli idi
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
2 de senın barız zaman kaybın var sarmandan dolayı ama o arada m6 neden atak yapamıyor onu cozemedım vallahıgecenlerde e60m5 yanımdan sıktı boyle bır gıdıs gormedım ben tutunup fırlayıp yokoldu. m6 ondanda hızlı bırde. senın araba cıdden hızlı kanka bu vıdeodan ozetle vallahı
![]()
kanka sadece turboyu büyütsem çok daha iyi olucak gibi ama biraz böle binelim..saol iyi temennin için
bu arada hatırlıyorum2 de bastık 1-2 boy çıkıyor sonra hemen geçiyordum
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
keşke...
burdakilerde halaa orda zatenyanlızlık çok kötü bişey
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bu arada oz'a ayrı teşekkürler bu gidişi yakalayabilmek için 4 saate yakın dolandık narlıdere -urla-bornova üçleminde hatta bir yerde 1.7 bastıkbiranda kendimi hulk da zannettim
özgün dedi kapa azını enjektörlerin yetmiyor
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
eksik araclar tamamlanınca izmir hakkaten cennet olucak.abi masallah enjektorler degisirse cok fena oluck gercekten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)