Hey maşallah :)
Printable View
Hey maşallah :)
Erol sarı fırtınan çok sağlam gidiyor maşallahı var. M6 lı geldiğine geleceğine pişman olmuştr sanırım. Kazasız belasız.
bi ara basmıcanız sandım walla:D ama bekledim.:D maşşallah..
Erol biladerim sen artık Racinglerle yürü kardeş bunlar kesmiyo belli.. Maşallah kazasız belasız
erolum 2 de basıyosunuz deılmı burada?
amin kardeşim cümlemize..
yvş yvş onlarada sulanmaya başladım..:) geçen hafta dino ile öle bi denedik çok zevkli idi
2 de senın barız zaman kaybın var sarmandan dolayı ama o arada m6 neden atak yapamıyor onu cozemedım vallahı :) gecenlerde e60m5 yanımdan sıktı boyle bır gıdıs gormedım ben tutunup fırlayıp yokoldu. m6 ondanda hızlı bırde. senın araba cıdden hızlı kanka bu vıdeodan ozetle vallahı :)
kanka sadece turboyu büyütsem çok daha iyi olucak gibi ama biraz böle binelim..saol iyi temennin için :)
bu arada hatırlıyorum :) 2 de bastık 1-2 boy çıkıyor sonra hemen geçiyordum
keşke...
burdakilerde halaa orda zaten :) yanlızlık çok kötü bişey :D
bu arada oz'a ayrı teşekkürler bu gidişi yakalayabilmek için 4 saate yakın dolandık narlıdere -urla-bornova üçleminde hatta bir yerde 1.7 bastık:puha::puha: biranda kendimi hulk da zannettim :) özgün dedi kapa azını enjektörlerin yetmiyor:D
eksik araclar tamamlanınca izmir hakkaten cennet olucak :).abi masallah enjektorler degisirse cok fena oluck gercekten ;)
100-200 verisi olctunuzmu hic gps ile kazasiz belasiz masallah araca ?
Maşallah...