Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım![]()
Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım![]()
Valla abi ben çok kurcalama olayında yokum bana bi egzos sesi yeter.. Rakip yüklediği kadar yüklesin sonrada geçtim desin sorun yok ama ben sadece şu RC leri kötülemelerini anlayamıyorum o kadar.. Eşek değilki bu araba kardeşim
Valla az önce koyduğunuz stock s2k vs Rc videosunu seyrettim ..Alper hocanın eski Rs kösülmüşgibi geldi bana neyse uzaktan yorum boş oluyo ben daa yorum yapmayım
![]()
gelen teşrif eden herkesle denerim sorun olmaz.misafirimiz olursunuz sonrada cayımızı kahvemizi iceriz.![]()
yarın bi deneyelim o zaman kanka bi kahveni içerim![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
RS pt52, kısalı, boşaltılmış, DRAglardA yanılmıosam Derece yapan 106YIDA gectı baska bı gun.. alper hocamda bılmıodur belkı![]()
ordayım geçen hafta allahlık gitmişiz rot balans a bi gittim lastigin biri öle yarılmışkii alper birdaha binmem dedi![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)