mşllh. iki aracada çok keyifli bir roll olmuş..komutan bu senin arac mı muti ninkimi
mşllh. iki aracada çok keyifli bir roll olmuş..komutan bu senin arac mı muti ninkimi
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yaw bende deim bunlar gizli gizli sıkıyorlarmı![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ahah Erolunda sordugu soruya bak
bu arada yanıltmasın vıdeo RS ın yururu oldukça ıyıdır, rc den gidişten dolayı yanılma olabılır, 200e kdr s2kla yurudugu (vtec acık) ve devamındada arkasından ayrılmadıgı vıdeo mevcuttur.
bu video cekildiginde bugra aracı daha yeni almıstı vitesleri dogru duzgun bile atamıyordu. Bu bahane mi degil, Mutinin aracın masallahı var anormal iyi gidiyor.
Bugradan sonra alan arkadasta forumdan kendisi roll konularında gayet aktif, yenileri cekilir konulur. Ben artık aracı surmuyorum ya da son durumunu bilmiyorum, ne yermek ne de ovmek bana duser.
Senin videolarını da gorelim Soner![]()
yaa rs hüsamda olan mı?
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bU rc sWAPLI M3 MOTORU TAKMIŞ ONDAN BÖLE ZATEN 3 BİNDE VİTES ATIYOR 8 BİN CEVİRSE F-16 YI GECER.. oNDAN BÖLE SONUCLAR SİZİ GİDİ ANTİ-RC CİLER..![]()
Araçlara maşallah, Alper hocamın arabanın roll vıdeosunu epeydır beklıyoduk ıynn ıbo ıle tahmın ettığımız gıbı ıyı yurumuş , Bu ıkı arabada başka bır rc ıle denese 6 boy geçer,
masallah alper abinin rs e.digerlerinle denedigmizde 3 4 boy geride kalıyolar.ama alper abinin arabası guzel gidior.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)