User Tag List

Sayfa 7/25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
468 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 206 rc Vs Clio rs rolling.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muyat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemek lazım tabiki üstad. ne konuşulsa boş
    Tabiki de normal giden Rs'ler ile denemeden en iyi gideni istemen biraz garibime gitti yanlış anlama
    Seninde emek verdiğini okuyoruz inşallah iyi olur

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım ben bu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil

şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben buna neden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!

burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkan binsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom )

murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor
    hüseyin bu videodakinden farklı bişey yoksa arabanda veya devirlerimiz tutmuyodu gibi vb şeyler yoksa kaç boy geçicen mutiyi bütün samimiyetimle soruyorum.

GKS TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim egzoz CAI timing bu RC de İstanbulda olduğu zamanlarda da vardı. Ek olarak İzmirde yazılım yapılmış anladığım kadarı ile. Atmosferik arabada bu setuplarda yazılım taş çatlasa 2 bilemedin 3 boy hızlandırır.

Eski defterler bunlar ama size şunu söyliyim bu videodaki RC' nin İstanbulda 5. vitesten itibaren geçemeyip geriye düştüğü FN2 ye ben sadece CAI egzoz yazılımlı RS' imle 230 kmh lara kadar 4-5 boy açıyordum o da 5. vitesin sonlarına yaklaşmış yani RS' in en ölü vitesi oluyordu. O nedenle insanlar haklı olarak Alper hocanın RS' inin üzerindeki ekstralara göre çooooook daha iyi gitmesini bekliyordu. Benim eski RS' imden farklı olarak Alper Hocanın eski RS' inde yok yok çünkü. Headersından tutun, özel bilmem kaç yüz dolarlık CAI' sine, teflon contasından headers sargısına, 4 milyar liralık Ragnotti şanzumanına, dereceli egzantriğinden özel yazılımına varıncaya kadar

Yani insanların şaşırması gayet doğal. Eğer max yürürü bu ise ki ben pek zannetmiyorum, onca masraf keyfe keder yapılır mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan malesef Kimse ortamı karıştıracak yorumlar yapmasın. Burada sıkıntı RC' nin yürümemesi değil. RS' in yürümemesi veya yürütülememesi. bir de Hüseyin denesin bakalım sonuç ne olacak. Merakla bekliyoruz.
    ah be stock fn2 ye, CAI egzoz yazılımlı RS ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi
    mkV GTI

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüseyin bu videodakinden farklı bişey yoksa arabanda veya devirlerimiz tutmuyodu gibi vb şeyler yoksa kaç boy geçicen mutiyi bütün samimiyetimle soruyorum.
    bende senin tüm samimiyetinle sorduğuna inanarak tüm samimiyetimle yanıt vereyim,ben mutiyle 2'de bastığımda belki kafa atar oda en fazla kapısının oralarda kalırım 3 e attığımızda ben yürür giderim ve sana şunu diim muti arabasına bişey yapmadıysa yada zaten klima sistemi sökülü,stepne,kriko,bijon anahtarı faln yokta bide koltukları falan söküp arabasını dahada hafifletmediyse ve klasik pejocu hareketi (şöle 4.vitesde arkadan yaklaşalıyorsa yada aradaki fark açılmaya başlıyorsa ) yapmassa 4.vites bitmeden minumum 2 boy önce olmamı bekliyorum zaten 5.vitese atmasınıda ummuyorum atarsa dengeler çok daha fazla değişir çünki
    seni unutmuycaz ALİDAN

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senin tüm samimiyetinle sorduğuna inanarak tüm samimiyetimle yanıt vereyim,ben mutiyle 2'de bastığımda belki kafa atar oda en fazla kapısının oralarda kalırım 3 e attığımızda ben yürür giderim ve sana şunu diim muti arabasına bişey yapmadıysa yada zaten klima sistemi sökülü,stepne,kriko,bijon anahtarı faln yokta bide koltukları falan söküp arabasını dahada hafifletmediyse ve klasik pejocu hareketi (şöle 4.vitesde arkadan yaklaşalıyorsa yada aradaki fark açılmaya başlıyorsa ) yapmassa 4.vites bitmeden minumum 2 boy önce olmamı bekliyorum zaten 5.vitese atmasınıda ummuyorum atarsa dengeler çok daha fazla değişir çünki
    zaten stepneyle bijon anahtarıyla deneyen ben daha görmedim kardeşim.bak yine tekrarlıyorum bu iki arabaya başka bi müdahale yapılmadıktan sonra sebastian loebi bindirsen yine yanyana gider.5 diyosun ama muti 4 sonunda kafa uzatıyo gibi videonun birinde.bide bişey sorayım iki arabanın kiloları eşitmi?

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki de normal giden Rs'ler ile denemeden en iyi gideni istemen biraz garibime gitti yanlış anlama
    Seninde emek verdiğini okuyoruz inşallah iyi olur
    yok üstad yanlış anlama ben kendi çapımda takılıyorum. beni pek kimse tanımaz. tanıyanda bilir öle geçtim geçildim sevdam da yoktr. yanlış anlaşılmasın. denemek isterdim sadece.en iisi en kötüsü fark etmez benim çin. maksat muhabbet.

boğulacaksan okyanusta boğul demiş eleman
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu akşam roll var demek süper olur.

10 boy yiceğimi bilerek bende denemek isterim gelen arkadaşlarla, yapacağım modifiyelerin etkisini görmek açısından...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muyat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok üstad yanlış anlama ben kendi çapımda takılıyorum. beni pek kimse tanımaz. öle geçtim geçildim sevdam da yoktr. yanlış anlaşılmasın. denemek isterdim sadece.en iisi en kötüsü fark etmez benim çin. maksat muhabbet.
    İnşallah allah gönlüne göre verir istanbulda rs çok denersiniz artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim egzoz CAI timing bu RC de İstanbulda olduğu zamanlarda da vardı. Ek olarak İzmirde yazılım yapılmış anladığım kadarı ile. Atmosferik arabada bu setuplarda yazılım taş çatlasa 2 bilemedin 3 boy hızlandırır.

Eski defterler bunlar ama size şunu söyliyim bu videodaki RC' nin İstanbulda 5. vitesten itibaren geçemeyip geriye düştüğü FN2 ye ben sadece CAI egzoz yazılımlı RS' imle 230 kmh lara kadar 4-5 boy açıyordum o da 5. vitesin sonlarına yaklaşmış yani RS' in en ölü vitesi oluyordu. O nedenle insanlar haklı olarak Alper hocanın RS' inin üzerindeki ekstralara göre çooooook daha iyi gitmesini bekliyordu. Benim eski RS' imden farklı olarak Alper Hocanın eski RS' inde yok yok çünkü. Headersından tutun, özel bilmem kaç yüz dolarlık CAI' sine, teflon contasından headers sargısına, 4 milyar liralık Ragnotti şanzumanına, dereceli egzantriğinden özel yazılımına varıncaya kadar

Yani insanların şaşırması gayet doğal. Eğer max yürürü bu ise ki ben pek zannetmiyorum, onca masraf keyfe keder yapılır mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan malesef Kimse ortamı karıştıracak yorumlar yapmasın. Burada sıkıntı RC' nin yürümemesi değil. RS' in yürümemesi veya yürütülememesi. bir de Hüseyin denesin bakalım sonuç ne olacak. Merakla bekliyoruz.
    olay ne biliomusun bora benim arabayı aldığım buğra arabayı yeni almış arabada ayar yokken (şuan arabanın üstünde alper hocanın araba bendeyken yaptığı ayar var ) keyfine bir deneme ki zaten buğra dediğimiz arkadaşta ya 2 ya 3 kere denemiştir arabayı çok ilgili deil,buğra ile konuştum ''ben 7000 dd da vites atıyordum'' dio ama araba şuanda 7950 dd dönüo ben çok açık söliyim arabayı akşam ben kullanıcam ve farkı hep beraber görücez bak bu arada s2000 ve ağzına kadar dolu sapına kadar sökük bi 106 deneme videom var arkadaşta onlarıda arıyıp koydurucam foruma
    seni unutmuycaz ALİDAN

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rc- rs videosunda ben rs ın egzoz sesını duyamadım.arcta 4-2-1 headers oldugu halde neden bu kadar sessiz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten stepneyle bijon anahtarıyla deneyen ben daha görmedim kardeşim.bak yine tekrarlıyorum bu iki arabaya başka bi müdahale yapılmadıktan sonra sebastian loebi bindirsen yine yanyana gider.5 diyosun ama muti 4 sonunda kafa uzatıyo gibi videonun birinde.bide bişey sorayım iki arabanın kiloları eşitmi?
    ben aldığımdan beri arabamı denerken arka koltuk kafalıklarından tutda stepnesine,krikosuna bijon koluna kadar herşey vardı ki bende sana açıkca söliyim muti 4'ün sonunda benim yanımda olamaz! alşam seyreder görürsün bak,ağırlık konusuna gelince benim arabamın ruhsatında yazan ağırlık 1110 kg,şimdi o kadar yanlı ve cahil yazıonki alper ben 106 ile denerken 106 yı kullanan adam bilmiomuş sen ondan geçmişin dion ama buğra arabayı kullanırken muti ile denerken 7000 dd vites atınca buğrayı kaldırıp sebastian loebi oturtunca fark olmuo ölemi ya alper senle abin direksiyon değiştirincede fark oluodu yapma allahını seversen,sen bu işi bilmeyen anlamayan adam deilsin,muti gelir akşam denenir video koyulur herkes o zaman yorumunu yapar bak ne yazdım ben ''dengim olan ve benimle denemek isteyen her arabayla denerim'' akşam isteyen gelir
    seni unutmuycaz ALİDAN

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be stock fn2 ye, CAI egzoz yazılımlı RS ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi
    Oradaki örneği vermemin sebebi FN2 yi nasıl geçtim ama değil, RC' nin o stock dediğiniz specteki FN2 yi bile geçemezken bir yazılım artısı ile benim eski RS' ten normalde çook daha iyi olması gereken bir RS ile kafa kafaya yürümüş olmasına verilmiş bir şaşkınlık tepkisidir. Oradaki ters orantıyı anlatmak için verdim o örneği. Ama senin anlayış tarzın farklı olduğu için şaşırmadım...

Ayrıca az sabır. Çıkıyor Ankara' dan inşallah bir güzel bir RS' imiz. Kısmet olursa tabii ki de denenir. Bence çok da güzel ve keyifli bir deneme olur.

ADMISE R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gks typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be stock fn2 ye, caı egzoz yazılımlı rs ile 4-5 boy atmışsın ya keşke bide şimdi deneyebilsen diyecem ama şimdi de o senle denemez. Varsa daha dolu rs iniz getiririz fn2 mizi
    öle deme göksel rc geçerse rs boştur yada sorunludur belkide sürücüsü iyi değildir rs geçerse herşey mübahtır.ayrıca anlamıyorum neden rc rs geçemiyoki bende alicanı geçiyodum özelliklede 200 + da 2 ve 3 te arkama alıyodum 4 te yanıma geliyodu 5 te tekrar çıkmaya başlıyodum.şahitlerimde var bilende biiyo zaten yani rs o kadarmı büyütülecek bi araba.cem in rc nin rs lere geçildiği zaman da bende vtec vardı cai hdrs egsz 200 210 gibi arkadan gelip sellektör atıyodum:d yani rc o zaman sorunluydu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hüseyin mk1 RS ler 1035 kg dur 1110 u kim yazmışsa hayal görmüşte yazmış

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi orda biraz yanılırsınız işte o zman araba bozukmuş vvt selenoidi bozukmuş,ayrıca ben total de 60 km yol gidip gelceği halde gelmeyen cliolarda bilirim o yüzden hükmen mağlup oluosun
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc- rs videosunda ben rs ın egzoz sesını duyamadım.arcta 4-2-1 headers oldugu halde neden bu kadar sessiz?
    neden olduğunu söliyim arabada k-tec 4-2-1 headers var 60 mm'lk ve arkaya kadar katdan sonra 60 mm gidio son susturucu ise 51 mm girişi olan bir remus son susturucu var tahminimce bu egsoz sistemi arabayı kasıo ama benim için bahane deil akşamda bu egsoz sistemi ile denicem ama haftaya komple 63 mm krom yapıp sonada hks tarzı 63 mm girişli bir egsoz takıcam isterse murata hafatayada öle deneriz
    seni unutmuycaz ALİDAN

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ne biliomusun bora benim arabayı aldığım buğra arabayı yeni almış arabada ayar yokken (şuan arabanın üstünde alper hocanın araba bendeyken yaptığı ayar var ) keyfine bir deneme ki zaten buğra dediğimiz arkadaşta ya 2 ya 3 kere denemiştir arabayı çok ilgili deil,buğra ile konuştum ''ben 7000 dd da vites atıyordum'' dio ama araba şuanda 7950 dd dönüo ben çok açık söliyim arabayı akşam ben kullanıcam ve farkı hep beraber görücez bak bu arada s2000 ve ağzına kadar dolu sapına kadar sökük bi 106 deneme videom var arkadaşta onlarıda arıyıp koydurucam foruma
    Ben de öyle diye düşünüyorum ama akşam belli olur. Güzel güzel kalkp kırmadan dener görürsünüz. Eğer hala RC kopmuyor ve yanyana yürüyor ise RS ile o zaman RC' ye kocaman Maşallah ve sahibine de kocaman tebrikler demek gerekir

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüseyin mk1 RS ler 1035 kg dur 1110 u kim yazmışsa hayal görmüşte yazmış
    ruhsatta 1110 yazıyo demıs zaten. bende de ruhsatta 1110 yazıyo.

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Rs ler standart 1030 kg sanırım.. Rc 1180 kg gibi gibi gibi Zaten ki Rc lerde orjinal fab. çıkışı stepne mtepne gibi olaylar yok tüplü hüseyin arkadaşım Bırakta kg lar azda olsa eşitlensin... Bu Rs cilerde maşallah hem doldur hem boşalt Valla zevkli rollere diyelim hep beraber..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)