Tabiki de normal giden Rs'ler ile denemeden en iyi gideni istemen biraz garibime gitti yanlış anlama:icon_tup:
Seninde emek verdiğini okuyoruz inşallah iyi olur:)
Printable View
bende senin tüm samimiyetinle sorduğuna inanarak tüm samimiyetimle yanıt vereyim,ben mutiyle 2'de bastığımda belki kafa atar oda en fazla kapısının oralarda kalırım 3 e attığımızda ben yürür giderim ve sana şunu diim muti arabasına bişey yapmadıysa yada zaten klima sistemi sökülü,stepne,kriko,bijon anahtarı faln yokta bide koltukları falan söküp arabasını dahada hafifletmediyse :rolleyes: ve klasik pejocu hareketi (şöle 4.vitesde arkadan yaklaşalıyorsa yada aradaki fark açılmaya başlıyorsa :D ) yapmassa 4.vites bitmeden minumum 2 boy önce olmamı bekliyorum zaten 5.vitese atmasınıda ummuyorum atarsa dengeler çok daha fazla değişir çünki ;)
zaten stepneyle bijon anahtarıyla deneyen ben daha görmedim kardeşim.bak yine tekrarlıyorum bu iki arabaya başka bi müdahale yapılmadıktan sonra sebastian loebi bindirsen yine yanyana gider.5 diyosun ama muti 4 sonunda kafa uzatıyo gibi videonun birinde.bide bişey sorayım iki arabanın kiloları eşitmi?
yok üstad yanlış anlama :) ben kendi çapımda takılıyorum. beni pek kimse tanımaz. tanıyanda bilir öle geçtim geçildim sevdam da yoktr. yanlış anlaşılmasın. denemek isterdim sadece.en iisi en kötüsü fark etmez benim çin. maksat muhabbet.
boğulacaksan okyanusta boğul demiş eleman :D
Bu akşam roll var demek süper olur.
10 boy yiceğimi bilerek bende denemek isterim gelen arkadaşlarla, yapacağım modifiyelerin etkisini görmek açısından...
olay ne biliomusun bora benim arabayı aldığım buğra arabayı yeni almış arabada ayar yokken (şuan arabanın üstünde alper hocanın araba bendeyken yaptığı ayar var :icon_tup: ) keyfine bir deneme ki zaten buğra dediğimiz arkadaşta ya 2 ya 3 kere denemiştir arabayı çok ilgili deil,buğra ile konuştum ''ben 7000 dd da vites atıyordum'' dio ama araba şuanda 7950 dd dönüo ;) ben çok açık söliyim arabayı akşam ben kullanıcam ve farkı hep beraber görücez bak ;) bu arada s2000 ve ağzına kadar dolu sapına kadar sökük bi 106 deneme videom var arkadaşta onlarıda arıyıp koydurucam foruma :icon_tup:
ben aldığımdan beri arabamı denerken arka koltuk kafalıklarından tutda stepnesine,krikosuna bijon koluna kadar herşey vardı ;) ki bende sana açıkca söliyim muti 4'ün sonunda benim yanımda olamaz! alşam seyreder görürsün bak,ağırlık konusuna gelince benim arabamın ruhsatında yazan ağırlık 1110 kg,şimdi o kadar yanlı ve cahil yazıonki alper ben 106 ile denerken 106 yı kullanan adam bilmiomuş sen ondan geçmişin dion ama buğra arabayı kullanırken muti ile denerken 7000 dd vites atınca buğrayı kaldırıp sebastian loebi oturtunca fark olmuo ölemi :hahaha: ya alper senle abin direksiyon değiştirincede fark oluodu yapma allahını seversen,sen bu işi bilmeyen anlamayan adam deilsin,muti gelir akşam denenir video koyulur herkes o zaman yorumunu yapar ;) bak ne yazdım ben ''dengim olan ve benimle denemek isteyen her arabayla denerim'' akşam isteyen gelir :icon_tup:
Oradaki örneği vermemin sebebi FN2 yi nasıl geçtim ama değil, RC' nin o stock dediğiniz specteki FN2 yi bile geçemezken bir yazılım artısı ile benim eski RS' ten normalde çook daha iyi olması gereken bir RS ile kafa kafaya yürümüş olmasına verilmiş bir şaşkınlık tepkisidir. Oradaki ters orantıyı anlatmak için verdim o örneği. Ama senin anlayış tarzın farklı olduğu için şaşırmadım...
Ayrıca az sabır. Çıkıyor Ankara' dan inşallah bir güzel bir RS' imiz. Kısmet olursa tabii ki de denenir. Bence çok da güzel ve keyifli bir deneme olur.
öle deme göksel rc geçerse rs boştur yada sorunludur belkide sürücüsü iyi değildir rs geçerse herşey mübahtır.ayrıca anlamıyorum neden rc rs geçemiyoki bende alicanı geçiyodum özelliklede 200 + da 2 ve 3 te arkama alıyodum 4 te yanıma geliyodu 5 te tekrar çıkmaya başlıyodum.şahitlerimde var bilende biiyo zaten yani rs o kadarmı büyütülecek bi araba.cem in rc nin rs lere geçildiği zaman da bende vtec vardı cai hdrs egsz 200 210 gibi arkadan gelip sellektör atıyodum:d yani rc o zaman sorunluydu.
hüseyin mk1 RS ler 1035 kg dur :) 1110 u kim yazmışsa hayal görmüşte yazmış :D
neden olduğunu söliyim arabada k-tec 4-2-1 headers var 60 mm'lk ve arkaya kadar katdan sonra 60 mm gidio son susturucu ise 51 mm girişi olan bir remus son susturucu var tahminimce bu egsoz sistemi arabayı kasıo ama benim için bahane deil akşamda bu egsoz sistemi ile denicem :icon_tup: ama haftaya komple 63 mm krom yapıp sonada hks tarzı 63 mm girişli bir egsoz takıcam isterse murata hafatayada öle deneriz ;)
Bu Rs ler standart 1030 kg sanırım.. Rc 1180 kg gibi gibi gibi Zaten ki Rc lerde orjinal fab. çıkışı stepne mtepne gibi olaylar yok tüplü hüseyin arkadaşım:D:D Bırakta kg lar azda olsa eşitlensin... Bu Rs cilerde maşallah hem doldur hem boşalt:D :D:D Valla zevkli rollere diyelim hep beraber..