biz kamyonların çıktığı kantarda VTi'larımızı tartmıştık zamanında.. benim sedan VTi (1120 kg katalog verisi) 1180 kg çıkmıştı.. depo çeyreğin altındaydı..
Printable View
masallah araçlara:)bu rs in eskı sahıbı uzun boylu ırıce bı arkdsmıydı??yanlışta hatrlıyr olabılırım :D
bu katalog verisi acaba araba üzerindeki tüm sıvılar (benzin, yağ, su) doldurulmadan önce mi tartılıp yazılıyor?
bicok arkadas araclarin kilolarindan bahsetmis.. fabrika ole uretmis bunu degistirmek sokmekle olur sadece.. sonucta bu araclar birbirine rakip uretilmis araclar.. clio boyle.. rc boyle.. zevk ve tercih meselesi.. kiloyu tartismak sacma bence.. herkes aracini en ii sekilde yurutmek istio.. bu yolda hersey yapilabilir.. o kisilere kalmis.. onemli olan dostca denenmesi.. herzaman yuzyuze olan kisiler.. denensin zevkli bi deneme olur..iki aracida biliorum ikiside orneklerinin en iyi araclari bence..
ohhhoooo hop hop iki dakka bos bırakmısız yine muhabbetler kaynamıs.arkadaslar bukadar buyutmeye gerek yok işleri zaten her cuma aksamı muhabbetimizi yapıp cıkıp denioruz zaten.benim hiç bi iddam yok gecsin yada gecilsin.eger bu izmir cevresinde benim speclerimde bi rs varsa deneyim ozman gorunur benim arabanın ne kadar gittigini.ayrıca huseyine arabayı satan arkadasım daha once mcs typer cupra gibi araclara sahip olmus ve bunlarıda en iyi sekilde yurutmus arkadasımdır.onada yok vites atamıyomus yok yurutemiyomus kimse demesin b.k atmasın.
hüseyin arabayı almadan onceki bi videodur bu.hüseyin arabayı alırkende denedik aynı bu sekilde oldu.surekli bu sekilde gittik.bende izmirde fazla deniyecek araba bulamadıgımdan dolayı bu aksam sadece jantlarımı degistirip gelicem.ole bi deneyip bi bakalım.eger hüseyin bu sekilde kabul ederse denerim.yoksa surekli arabamı bu sekilde kimse için yoramam.
ayrıca hüseyin benim aracımda fabrika cıkısı istepne yok.bijon anahtarı da yok.bu arada aksamki denemeyi cok konusmazsan denicem senle.eger yine fazla konustugunu gereksiz yorum yaptıgını gorursem duyarsam ozman işin rengi degisir aslan.
stres yok stres yok :)
Maşallah iki aracada RC nin yürürü çok hoşuma gitti arada çıkıyor böyle Rc ler ;)
o kadar mesaj yazdım hiçbirinde seninle böle lakayiit bir dialog kuracak şekilde yazı yazmadım bu 1,gelelim ikincisine ister denersin ister denemessin çokda tınımda deil bu 2,sen benim konuştuğumu bunuda gördüğünü ve duyduğunu varsay ve işin rengini değiştirsene bi akşam ben bi göreyim bakayım nasıl oluomuş bu 3 aklını başına al ya adam gibi yaz yada yazma bu 4 benim yazdıklarımı bi oku bakalım seninle ilgili nasıl yazmışım neler demişim? sen işin rengini ama genede ne olursa olsun değiştir bana bi akşam!!! haddini bilcen murat tıpkı benim seninle olan dialoğumu göz önüne alarak bildiğim gibi!!
gece guzel olcak=)
huseyın orda burda konusuyomussun kprolu typerı gecerım dıye orcunun araba var denermısın dedıklerındede bızım onunla yıldızlarımız barısmıyo cok haz almıyoruz bırbırmızden dıyomussun burda bu ıse bır nokta koyalım yuz yuze bakıyoruz sonucta aksam bır deneme yapalım bakalım sen kprolu typer geçebılıyormusun gecemıyomusun benım senden tek rıcam olucak gecersen ben buraya konu acıcam ve dıcemkı huseyıne helal olsun cocukta ıyı bılek var geldı bızı gectı dıye eger sen geçılırsen ben bazen cok konusuyorum cenem cok dusuyo anlamsız yere kalp kırıyorum herkezden ozur dılerım dıye bır konu acıcaksın varmısın yokmusun?
İşler yine gündüz programlarına döndü :)
kim birincilik ister. varmısın yokmusun :)