Orjinal 81mm ken Bizimkinde 84mm 12,5 sıkıştırma+buddyclub ince conta var hacim 1778cc yapıyodu galiba hesaplamıştık..
Printable View
chaylak, bu akşam sana bi nikah kıyacaktım, ayarım yok ayarı sen werme demedin mi? :D
Mesut, sen nikahlım değil misin? laf etme şimdi 7kocalı mesut :)
İlla da nikahlanacaksam bırakın da böyle giden bir S2K ile olsun gocunmam :)
darton gömlek 84mm piston var artı olarak ama p28i bagajda geziyo oem beyinle yürüyo öle garip bi arabamiz var iste :D
Ulen tender burdada başladın geyiğe :)
mesut ben senin 106'nı ZIR STOCK ACCORD ile geçtikten sonra o makama eriştim, senin 106'nı Rol Vtec ile geçtiğimde ben şaka yapıodum sadece sen ciddiye almışın,yamanmaya çalışma :D
ankraa yıne cosmus masallahh masallah
rol vtec e maşallah iyi tutunmuş ;)
maşallah her 2 aracada.bu s2000 tuğbayın denediği araçmı?
Maşallah her iki araca da. Vtec fenalarda. S2K belli bir süratten sonra ciddi açmış arayı. Yanlız S2K' nın vites geçişlerini dinledim de, adam 5 ten 6 ya atıyor araba hala devirlenmesini koruyor. Ulan ne kabustu RS te 4 ten 5 e attığımız günler :hehe:
Bro sanada s2k almanın zamanı geldi herhalde baya sulanıyosun:hahaha: Bu s2k ıle ben daha once Rol typer ıle denemıştım bende kpro+rbc vardı s2k ıse zır stock du(sağdaki mavi) o zaman baya fark olmuştu.Şimdi araba filtre egsoz ile baya iyi olmuş beyaz s2k kadar gider bence..