:icon_tup::icon_tup:
Printable View
vtı cok guzel gitmiş maşallah:) ama 17 jant olmasa sankı daha cok tutunabılırmıs ya.15 takıp denersenız iyi olur bence :)
Jantlar gece wideolarında süper görünüyor ama değil mi :)
Görüntü yanıltmasın,üzerindeki jantlar 15 :)
Tutunmak güzel şey ama gerçekten 170lerden sonra S2K hızlanmayı hiç kesmiyor,o sebeple widelorda da görüldüğü üzere 5.vitese attıktan hewes kalmıyor (benzin bedawa değil:D ) ben bırakıyorum ama S2K 240a kadar allah ne werdiyse yapıştırıyor, çok da güzel gidiyor maşallah :) (Not: 240da chiefkadir frenleme sistemi dewreye giriyor yoksa o S2K daha gider :D )
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş.
hacimi tam olarak 1714 cc çıkar piston büyütme olayınada stroker denmez strok granktan gelir :) denemeler güzel olmuş
Beyler videolarda dikkatimi çeken bir nokta var. s2k nın kadranını arada bir gördüğümüz için; 75 den 200km ye geliş sn sine videodan baktığımızda aslında sürenin hiçte az olmadığını görüyorum. Yani 75-200km hızlanması 20 sn nin altına hiç düşmemiş. Buda bence kesinlikle çok ii bir hızlanma değil. Bu tip bir s2k dan ben bu hızlanmayı 14-15 sn ler civarında olmasını beklerdim. Videodan videoya atıfta buşlunmanın çok manasız olduğunu bilsemde, 320d in kadran videosuna bakarsanız onunda bu sn lere koştuğunu görürsünüz. Burada bir terslik var ama ne ?
rol vtec le azcık daha oynansa gerçekten çok başarılı olur
şu videodaki haliyle bile headers filtre egzozlu type r a bayagı yakın gider
ben teşekkür ederim kardeşim vti öyle bir kafa çıkartıyorki başta harbiden şaşırdım çok iyi gidiyor gerçekten devir çevirirsen tutunursun kesinlikle 1100 rakımda hızlanma normal 0 rakımda bu kadar gazla 270 görürdük rahat :D gerçi yine görecektik kadir durdurmasa idi sizin araçtan çekilen videoları merak ettim nasıl gözüküyor koyarsanız sevinirim
güzel deneme olmuş maşallah araçlara ............
maşallah rol vti geçildigine göre s2000 crx le kapışmaya hak kazanmış :)
Maşallah keyifli denemeler olmuş )