gider yapma millete mübarek gün :hehe:
Printable View
gider yapma millete mübarek gün :hehe:
la cenk olm sende de iyi ki bi turbo civic war ha kime yazsam zank diye karşıma çıkıosun...
hacım senin rakibin atmosferik civicler değil, sen kalk bi turbo civiclere yanaş bakalım nasıl oluyor???
Pardon duyamadım :D :D :D
ne alaka olm konuyla simdi?
senin yazdigin ortami germeye müsait sözden dolayı iki laf attık işte ortam gerilmesin diye..
söyledigin seye bak, ben zaten seninle denemem daha 34985390458 kere geçtim yeter :hehe:
Maşallah araçlara Rol iyi
maşallah araçlara ROL s2k ya tutunmus :) s2kda zor atmıs yakasından maşallah rol vtec e:)
chaylak,hazır araban ayarsızken bir bassaydık da ayarı ben werseydim :) :) :)
elastico deniz, vti 230un üzerine kadar kesilmeden çıkıyor sewgili kardeşim, wideolarda 170den sonra 2sk fena halde gittiği için 180de 5.witse geçirdikten sonra zorlamayıp bıraktık aracı. Aha madem 200den sonra kesildiğini düşünüyorsun, gel senle bir deneme yapıp wideo çekelim, kamera şakası diye akıllı tw ye yollarız hatta :)
Neyse bu gibi konuşmaların atışmaların sonu gelmez, wideo güzel olmuş bir daha izledim de :D
Benim araçtan yapılan çekimler erdi'de ama onun telefon da ziyan specc çekim yapıo, sorarım yine de :)
200den sonra vti s2000 i geçse de degildi aslında yanlış yazmışım, vti 200den sonra crx i geçsede sorun degil yarış 200de bitiyor zaten genelde, demiştim aslında :) abi sen arabayla fazla oynamada 2 ay falan senle bi kalkalım akıllara zarar tv ye koyarız videolarıda heheh :)
2ay ben beklerim de araba 2 ay daha bende kalır mı onu bilemem denizcim :)
Ne zaman istersen gel ama beklerim :)
aslında senle bi rovanş yapmak lazım :) accordla lastiksiz saxoyu geçmiştin hani hatırlıyon demi :)
ROL'ün gidişine hayranım :D maşallah.
don lastiği gibi uzatmıştım hem de accord ile saxo'yu,hatırlamam mı, wideou bile war :D
Konu dağılıyor yine ,
@elastico Deniz sen Krc(2 kişi) sen Crx(tek ve araban sökük) denediniz krc seni geçti yarım boyda olsa geçti başka vti ile denedinmi ?
ah unuttunuz tabi siz:)
istek üzerine kilit