geçmiş olsun ama çok kolay kaybetmiş galiba kontrolü pek hızlı gibi deil max 120 gibi gözüküyor hızı.
Geçiripte öğrenemeyenler de var . Ama umarım bu arkadaş akıllanır .
Yukarıda arkadaşların belirttiğine göre arac asagıdaki linkteki araç . Öyleyse araca yazık olmus![]()
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=44674
Instagram: mutusgarage
Dedim ya mesajda kanka 7.dk da kaza oluyo dedikleri için ordan itibaren bakmıştım dikkat etmemiştim. sonradan izleyince uyandım bende. valla el freni benimde aklıma gelmedi değil daha sonradan.
hiç alakası yok. benim aracımda sport ve yüksek stock süspansiyonla orta durumdaki lastiklerimle geziyorum gayet yeterli ve iyi yol tutuyor. aynı pozisyonda 10larca kez girdim çiktim araba tatlı bir şekilde yanlamadı bile bırak savrulmayı spin atmayı. çizgisini kolay bırakan bir araba değil sportlar. sınıfına göre gayet iyi araçlar.
kazayı yapan bu araçmıymış yazık günah yaa.. ama kullanan bayaa tecrübesiz yalnız araba birden savruluyor yaa lastik patladı ya zeminde birşey vardı araçta bir sorun oluştu.. sürücününde tecrübesizzliği tuzu biberi olmuş.. allahtan cana zarar gelmemiş..
ehliyetimi ilk aldığım günden itibaren ne özendim makas atmaya ne de becerbildim.ben haketmişler gibi laflar diyemiyecem kaza anlık saliselik bi olaydır ama böle de göz göre göre patlanmazki ark. hadi yalnızsan anlarım canın sıkılmıştır vs. vs. ama yanında can taşıyorsun amaç nedir kime ispat bence düşüncesizlikten başka bişiy değil.kendini düşünmüyorsan trafikde tehlikeye attığın canları düşün yanında oturan insanı düşün arkada bırakacağın insanları düşün.
kaza deyip kader kısmete yormak yanlış bence.
şirketin verdiği albea'sıyla deli gibi makas atan iş arkadaşımla aramda geçen diyalog;
ben: olum nasıl güvenipte öle sürüyorsun o arabayı?
s.y. : bişey olmaz kanka ben audi tt ve porsche 911 in eline varmiş arabayı sürüyorum,
ben: olum manyakmısın patlarsın bigün bak.arkadan bi görsen kendini tek tekere kalkıosun,
s.y. : bişiy olmaz bişiy olmaz...
s.y. : ölümüm hızdan olsun a.k.
ben : sen o arabanın hızlı gittiğinimi sanıyorsun
s.y. : gidior tabi gaza bastığında koltuğa yapıştırıor adamı..
ben : peki kanka hızlı gidiosun sana desem boş...
ben : (yine susamadım ve sinirlendim artık) olum sen gerçketn gerzeksin kaç yaşına geldin hala böle aptal işlerle uğraşıosun ne cahil adamsın o arabayla havan kime?hadi patladın sen kurtuldun karşındaki yanındaki adama nolcak ölse.vicdan azabıyla yaşayabilirmisin?
s.y. : bişiy olmaz kanka ölmüşse ölmüştür napiim yanii...
ben : (daha katlanamayıp odadan çıktım)
bu tip insanlar olduğu sürece daha ne diim.
seat a dokunup sağa kırınca 90 dereceden fazla arkası gelmiş, sola kırıncada frenle bariyere girmiş, bariyere vurunca takla atıyor. gebermek bu kadar kolay bişi işte. Ölmek değil bu gebermek.
Special thanks to; Utku Selamoglu.
fake olmasın
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)