reşit kimi bekkledin la isim ver
Printable View
reşit kimi bekkledin la isim ver
olgar s.. degılsın oyle olsa typerım satıpta turbosunu alırdım:) stok araba aldım aıle arabası,fazla ugrasmak bana gore degıl, adamda arabasını benımkıyle olcuyo arızası vardı ne yapcaktı gece vaktı:Dçok komıksın olgar, ben nedıyorum sen ne dıyosun, sen kımsı göya arabasına bakcak farkına reşitı cagırdı denemye gıttıler fılan dedınya ona ıstınaden yaZDIM bunu g.. anlama dedıgımı,
OOOOOOOOO ne kodu lafı uhauhauhauh delirme lann resşitttt:D HAHAHAH
Geçen gün sana telefonda korkmuyosan ataşehire gel deneyelim dediğimde benzin yakamam dedin:D 30 tl benzin parası dedin bir önceki mesajında. Turbo typer seni homeless yapardı o zaman reşit:) Yeri geldiğinde 5 milyar kişilik aşiretten geliyorsun, googlede araştır soyadımı diyorsun yeri geliyor 30 tl benzinin lafını sözünü yapiyorsun. Anlayamadım seni:D Ne ayaksın?
motor kırmadan bahsediyorum ben
ulan ozgun sende lafı kıcından anlıyosun ufra kırdı kac kere volökan kırdı ardasım m3 kırdı ahmetın corvettle yuruyen yanlarında bekledım sabaha kadar sende beklemısındır onu dıyorum ne anlıyosun ozgun merak ettım, ınanda araba bozuldu onla ugrastık ıkı kere bujı deıstık otobanda, gotunebasına baktık, arabası bozuldu ne yapcaktı yanı, olgar dıyo resıtle denedı yurumedı kactı bende oyle olmadıgını soyluyorum,
olgar:) 1ay once kumburgazada denemek ıstemdıgım halde *** amtıstınya Allah buyuk kankan geldı köksal deng geldı susturucuyu olcturdum ona 63mm:) hanı adamdınya ınanmamıstın bana ogecede herkez şahıt deneyelım dedım denemedın yanında hanımın var dıye, gerı vıtes sonra boku yıne bana attın, coollersız son deneme yapcaktık c.tesı aradım kfl denedıgı mgece gelmedın olgar neden bahsedıyosun, ucagınla gecen hqafta denedım 95oktanınmı vardı yurumedı stok k04 anca 3by gectın, yarın vıdeolar ızletıcem sana,
Olm ben o gece seni 1.5 saat bekledim neyin hanımı vardıda denemedim. O günde korktun dedim ki sana ben 2 kişiyim sen birini al yanına. Bızık bızık ettin almadın bende sana sinirlendim gittim. Sizin hayatınıza işlemiş bu sen hala nelere inanıyorsun yada ne içiyorsun şu an söyle bende içecem vallaha çok imrendim ya.
5 dakika ara...
Evet beyler varmı isteyen ?
http://image5.sahibinden.com/photos/...835776_fvf.jpg
ne ıkı kısısın ıkınız anc aben yapıyo zaten neden bahsedyosun gece otobanda 30 40kg adammı arıyıcaktım olgar gecneın 2sınde sacmala yahu, kuk anca yan yana gıttın kuk +90kg cem vardı ben tek olunca yemedı dede rahatla:) o gece zaten bastın bızle sti denerken YUKARDAKInı kandıramassın burdakılerı kandırsanda