User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
142 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Demon 335i vs ZD Cupra

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reşit kimi bekkledin la isim ver
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uashduashduashduahsudhaudhuas yav çok gülüyorum. Bu adam niye ataşehire gelmiş o zaman? Olm siz ne sanıyorsunuz yada kendinizi ben her zaman UBA ile denedim yine denerim. UBA ile denememde hiç bir zaman senle alakası yokki. İntercooler taktım uba ile denedim, intercoolersız ken UBA ile denedim ben arabamı ölçüyorum.

Sen şunu mu sanıyorsun ben arabayı seni geçmek için yapiyorum? Reşit çıtırsın benim için, havalara girme hiç.
    olgar s.. degılsın oyle olsa typerım satıpta turbosunu alırdım stok araba aldım aıle arabası,fazla ugrasmak bana gore degıl, adamda arabasını benımkıyle olcuyo arızası vardı ne yapcaktı gece vaktıçok komıksın olgar, ben nedıyorum sen ne dıyosun, sen kımsı göya arabasına bakcak farkına reşitı cagırdı denemye gıttıler fılan dedınya ona ıstınaden yaZDIM bunu g.. anlama dedıgımı,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit kimi bekkledin la isim ver
    cevremdekı dostlarım sen ıyı tanırısn hepsını ısım vermeye gerekvarmı motor kırılanlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OOOOOOOOO ne kodu lafı uhauhauhauh delirme lann resşitttt HAHAHAH
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevremdekı dostlarım sen ıyı tanırısn hepsını ısım vermeye gerekvarmı motor kırılanlar
    bak çirkef yapmıcaksın inandayken 5 saaat videolar var ima etmiceksin konuşmuosan gönderme yapmıcaksın kardeşim skıntı yok kırarlar onlar kadfar stock motorla götür arabaanı sona insanlara *** at
    www.drecu.com

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar s.. degılsın oyle olsa typerım satıpta turbosunu alırdım stok araba aldım aıle arabası,fazla ugrasmak bana gore degıl, adamda arabasını benımkıyle olcuyo arızası vardı ne yapcaktı gece vaktıçok komıksın olgar, ben nedıyorum sen ne dıyosun, sen kımsı göya arabasına bakcak farkına reşitı cagırdı denemye gıttıler fılan dedınya ona ıstınaden yaZDIM bunu g.. anlama dedıgımı,
    Geçen gün sana telefonda korkmuyosan ataşehire gel deneyelim dediğimde benzin yakamam dedin 30 tl benzin parası dedin bir önceki mesajında. Turbo typer seni homeless yapardı o zaman reşit Yeri geldiğinde 5 milyar kişilik aşiretten geliyorsun, googlede araştır soyadımı diyorsun yeri geliyor 30 tl benzinin lafını sözünü yapiyorsun. Anlayamadım seni Ne ayaksın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak çirkef yapmıcaksın inandayken 5 saaat videolar var ima etmiceksin konuşmuosan gönderme yapmıcaksın kardeşim skıntı yok kırarlar onlar kadfar stock motorla götür arabaanı sona insanlara *** at
    ben anlamadım bıbok ozgun, nedıyosun ne ıması a.q yahu adam aradı arabasına baktım dondum dyno gorevı yaptım otobanda bızımde gotumuz dondu, neden bahsedıyosun ne gondermesı? acık soyle anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kırmadan bahsediyorum ben
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün sana telefonda korkmuyosan ataşehire gel deneyelim dediğimde benzin yakamam dedin 30 tl benzin parası dedin bir önceki mesajında. Turbo typer seni homeless yapardı o zaman reşit Yeri geldiğinde 5 milyar kişilik aşiretten geliyorsun, googlede araştır soyadımı diyorsun yeri geliyor 30 tl benzinin lafını sözünü yapiyorsun. Anlayamadım seni Ne ayaksın?
    olgar senın ıstedıgın zaman gelmek zorundamıyım a.q sanane ben dıyomuyum 200tl verıp 10lt benzıne elınde patladı dıye, olgar sıkımde degılsın kardeş evlıadAMSIN kufur ettırme kendıne,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar senın ıstedıgın zaman gelmek zorundamıyım a.q sanane ben dıyomuyum 200tl verıp 10lt benzıne elınde patladı dıye, olgar sıkımde degılsın kardeş evlıadAMSIN kufur ettırme kendıne,
    audhuasdhuasdhasıdhausdhuashduashduashduahsduashd evet adam'ım ben adam Para var olm bende 200 tl de veririm 500 tl de veririm lafımı olur. Bu gece ki bu hallerinizi görmek için 1000 tl de verirdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kırmadan bahsediyorum ben
    ulan ozgun sende lafı kıcından anlıyosun ufra kırdı kac kere volökan kırdı ardasım m3 kırdı ahmetın corvettle yuruyen yanlarında bekledım sabaha kadar sende beklemısındır onu dıyorum ne anlıyosun ozgun merak ettım, ınanda araba bozuldu onla ugrastık ıkı kere bujı deıstık otobanda, gotunebasına baktık, arabası bozuldu ne yapcaktı yanı, olgar dıyo resıtle denedı yurumedı kactı bende oyle olmadıgını soyluyorum,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan ozgun sende lafı kıcından anlıyosun ufra kırdı kac kere volökan kırdı ardasım m3 kırdı ahmetın corvettle yuruyen yanlarında bekledım sabaha kadar sende beklemısındır onu dıyorum ne anlıyosun ozgun merak ettım, ınanda araba bozuldu onla ugrastık ıkı kere bujı deıstık otobanda, gotunebasına baktık, arabası bozuldu ne yapcaktı yanı, olgar dıyo resıtle denedı yurumedı kactı bende oyle olmadıgını soyluyorum,

ben baska yerden anlamışım tamam ozaman kusura bakma ben sarayım seni biraz daha sinirlen sen sinirlenince iice şeker bişi oluon sen

Reşit >>>>
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audhuasdhuasdhasıdhausdhuashduashduashduahsduashd evet adam'ım ben adam Para var olm bende 200 tl de veririm 500 tl de veririm lafımı olur. Bu gece ki bu hallerinizi görmek için 1000 tl de verirdim
    olgar 1ay once kumburgazada denemek ıstemdıgım halde *** amtıstınya Allah buyuk kankan geldı köksal deng geldı susturucuyu olcturdum ona 63mm hanı adamdınya ınanmamıstın bana ogecede herkez şahıt deneyelım dedım denemedın yanında hanımın var dıye, gerı vıtes sonra boku yıne bana attın, coollersız son deneme yapcaktık c.tesı aradım kfl denedıgı mgece gelmedın olgar neden bahsedıyosun, ucagınla gecen hqafta denedım 95oktanınmı vardı yurumedı stok k04 anca 3by gectın, yarın vıdeolar ızletıcem sana,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar 1ay once kumburgazada denemek ıstemdıgım halde *** amtıstınya Allah buyuk kankan geldı köksal deng geldı susturucuyu olcturdum ona 63mm hanı adamdınya ınanmamıstın bana ogecede herkez şahıt deneyelım dedım denemedın yanında hanımın var dıye, gerı vıtes sonra boku yıne bana attın, coollersız son deneme yapcaktık c.tesı aradım kfl denedıgı mgece gelmedın olgar neden bahsedıyosun, ucagınla gecen hqafta denedım 95oktanınmı vardı yurumedı stok k04 anca 3by gectın, yarın vıdeolar ızletıcem sana,
    Olm ben o gece seni 1.5 saat bekledim neyin hanımı vardıda denemedim. O günde korktun dedim ki sana ben 2 kişiyim sen birini al yanına. Bızık bızık ettin almadın bende sana sinirlendim gittim. Sizin hayatınıza işlemiş bu sen hala nelere inanıyorsun yada ne içiyorsun şu an söyle bende içecem vallaha çok imrendim ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben baska yerden anlamışım tamam ozaman kusura bakma ben sarayım seni biraz daha sinirlen sen sinirlenince iice şeker bişi oluon sen

Reşit >>>>
    elma sekerı yıycem sımdı sınırden neyse kardesım bende ıbnelık hayınlık olmaz olanı dedım, ınan gelse patır daya patırdaya kese kese denese yolda kalsa olgar gecse 50boy vıdeo koysalar mıllet salakmı anlamıyıcakmı arabanın sorunlu oldugunu,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elma sekerı yıycem sımdı sınırden neyse kardesım bende ıbnelık hayınlık olmaz olanı dedım, ınan gelse patır daya patırdaya kese kese denese yolda kalsa olgar gecse 50boy vıdeo koysalar mıllet salakmı anlamıyıcakmı arabanın sorunlu oldugunu,
    Niye kaçtı o zaman anlardı işte millet neyin ne olduğunu

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 dakika ara...

Evet beyler varmı isteyen ?

unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm ben o gece seni 1.5 saat bekledim neyin hanımı vardıda denemedim. O günde korktun dedim ki sana ben 2 kişiyim sen birini al yanına. Bızık bızık ettin almadın bende sana sinirlendim gittim. Sizin hayatınıza işlemiş bu sen hala nelere inanıyorsun yada ne içiyorsun şu an söyle bende içecem vallaha çok imrendim ya.
    ne ıkı kısısın ıkınız anc aben yapıyo zaten neden bahsedyosun gece otobanda 30 40kg adammı arıyıcaktım olgar gecneın 2sınde sacmala yahu, kuk anca yan yana gıttın kuk +90kg cem vardı ben tek olunca yemedı dede rahatla o gece zaten bastın bızle sti denerken YUKARDAKInı kandıramassın burdakılerı kandırsanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye kaçtı o zaman anlardı işte millet neyin ne olduğunu
    hala kactı dıyosun hakan abı geldı otobana onu bekledık 1saat ınanın arabayla ugrastık cem bekleyın dedım gelcez, kı 1.30da zatenatasehıre gırdık cem aradım dondum abı dedı bastım eve sana anlatırdı ne sorunu var ınan geldı atasehıre koc

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)