olgar tebrık ederım kardesım map 7 de mı yuruyorsun hala onu merak ettim
Vishu soket şeklinde değil direk beyne yazılıyor. Beyni sıfırlayıp jb3 alınabilir ama intercooler'un bile değişmesi gerekebilir ne intercooler var bilmiyorum o arabada.
Map 8 de yürüdüm dün gece. Ama hala 5-6 boy yavaşım. Ayarlarım USA ayarları. Oranın atmosferine ve şartlarına göre yapılmış. 3 gün önce log alıp terry'e gönderdim. Bu hafta içerisinde yeni maplerim gelecek 0 dan 15'e kadar. O zaman adam olacak diyorum araba.
Olgar hayırlı uğurlu olsun, Nirvanaya ulaşmana az kalmışTerry'e selamımı söyle valla onun sayesinde 335ler coşuyor artık Türkiye'de
Dediğin gibi yeni ayarları sana gönderdiğinde daha da güzel olacak araban, Allah kaza bela vermesin
Bana yaz olduğu için biraz safe ayarlar göndermişti, ayarları açar heralde senin için
![]()
maşallah güzel yürüyorlar pardon koşuyorlar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
masşllh ya çok güzel olmus 335 zd cupra ne kadar basıyor?
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
baya güzel gidiyomuş cupra ya.
ben cupradayım.
sonuça 2 lt 4 silindir araba ya.
maşallah.
bence bu 3.35 tahminen 400 hp net verir.onada maşallah.
,
ben arabada neler var okumadım.
direk kupraya konsantre olduğum için.
sanırım yazlım var cooler var egsoz var .
bunlarla 400 verir net olarak diye düşünüyorum.
,
en az 460+sı vardır bence su an.. maşallah baya ıyı gıtmiş artı m3 dctydı sanırım oda buyuk etken manuelden barız hızlıki, bu arac otomatık![]()
masallah masallah cok guzel denemeler olmus acıkcası ben 30r lı cupranın daha iyi gitmesini beklerdim...
ama sanırım 335 biraz hızlıymıs![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Millete şaka geliyor 1.600 KG N54 motor. Yine diyorum hala yavaşım en az 5 boy daha hızlanmam gerek. GT30R lı Cupra ile Bolt on Cupra arasında (ZD Cupra vs BKR Cupra) Reşitin dediğine göre 5 boy, Hakan abinin dediğine göre 3 boy oluyormuş. Şahsen 3 - 5 boy için turbo upgrade'e harcanan para bana çok anlamsız geliyor.
Hani olurda ben şanzumanı manuele çevirip turboları upgrade edersem; hah işte o zaman düşünemiyorum olacakları.
guzel dıyosunda 2 lıtre 4 sılındır 240bg arabayı 10-15 mılyara bu hallere getırıp,ıkıncı elınde 2 cupra alcak b araba ıle yurur hale getıryosun bence o kadar da anlamsız degıl,kaldıkı stock debrıyajla yuruyor ve 1350kg cok da hafıf b araba degıl.Daha da fazlasını beklemek senın arabanın karsısında 335 e hakaret olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)