daha mı kısa olucak dou ?
Çok hayvani kısa değil, fn2 dekinin birebir aynısı işte
Bakalım ne olacak bende bilmiyorum, kağıt üstünde avantajlı ama kağıt üstündeki her şey pratikte aynı olmayabiliyor.
FN2 lrin FD okadar kısamı yav
ozaman EP 3 ile dişliler aynı ise
JDM 4 5 6 set almanızı tavsiye ederim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben hala jantın 17" olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce denenmiş 17" ile 18" arasındaki fark aynı dendi ama büyük jant herzaman dezavantaj bu durumlarda.
セルカン+レーラ=愛
Cevabın için teşekkür ederim abi.
EP3 hakkındaki olumlu fikirlerin sebebini daha iyi anlıyorum şimdi.
HULK hakkında ise söylenecek söz yok bana göre.Ona yapılan işlemler belli.Ama N/A 106'nın da bu derece zorlaması hoşuma gittiği gibi aklımı da çeliyor ki;bir arkadaşımız da mod ve kilo olayından bahsetmiş.Ayrıca FN2'de de sanırım aynı specler varmış AC 106 ile..
DSG'ler içinse ciddi anlamda birçok kişiden duydum bunu.Hatta bir abimizin Passat 1.4 TSI 122'lik modelinin şanzımanı garantiden değişti geçtiğimiz aylarda.Kullanıcı hatası filan demediler;serviste de zaten bahsetmişler biraz DSG'lerin sorunlu olduğundan ona da.Aynı şekilde forumlarda da bahsediliyor.DSG evet çok seri ama maalesef belli bir torka kadar dayandığı iddia(?) ediliyor.Ben de ona ithafen yazdım.Yoksa GTI'ın ne kadar seri gittiği;dolayısıyla DSG'nin nasıl iş başardığı ortada videolarda.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Konuyu dağıttıysam şayet konu sahibi arkadaş kusura bakmasın..=)
Ozaman Serhat aci 5.5 alyorsun![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
turbo yapın uğraşmayın 3 le 5 le![]()
Dr.ECU
Yok ben var oldugunu gostermek istemistim, komple kopyaladım fiyatıyla.
Yoksa 6.33 bana ters, 210 da falan 6. vitesi bitiriyor herhalde
FN2 de durum nasıl olur bilmiyorum, ama 5.5 mantıklıymıs.
maşallahh araçlara sanki golf gti filtre egsoz a göre daha ii gitmesi gerekiri sanki
tekarardan maşallahhh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)