su deneme gunu bellımı acaba ..bende ac 106 ya bıseyler ekleyıp denemek ısterım
Printable View
su deneme gunu bellımı acaba ..bende ac 106 ya bıseyler ekleyıp denemek ısterım
yanlıs anladım heralde ben cunku kımseın arkasından konusmam gecersem gectım derım gecıldıysem gecıldım derım ama ben senın denemıs oldugun kprolu typerı cok mrk ettım.
Ya orçun kanka sen neyin peşindesin anlamadım
adam bitirsin denicem zaten diyor hala neyin kprosunu typerını kovalıyosun
senin aracınla denediginde görürsün
Ayrıca sen neden clio RS e ihtimal vermiyorsun anlamadım
Renolar torklu oluyor beygire aldanmaya gerek yok
en güzeli bekleyelim ve denemenizi görelim hiç bir araç ile kıyas yapamassın şu anda çünkü ankarada denedikleri yerde typeda clio da 3 4 boy yavaş
işte bende onu diyorum
neden kestirmeye çalışıyorsunki neden bir kıyas yapıyorsun
sen arabana güvenmiyormusun ?
ozaman senin dedigin şeye göre ben yanlış anlarım
farzedelim hüseyinin cliosu 200 hp cok hızlı kadir abininkisi 210 hp cok hızlı ama seni geldi gecti
ozaman dedikodu cıkıcak işte yok nos bastı yok hüseyininki böle gitmio yok şöle yok böle
benim demek istedigimi iyi anlamalısın kıyas cok sacma
bunu bu alemde herkes yapıyor lafım yeri gelmişken herkese
cogu kişi bir hızlı araba ile denemeden önce başkası ile denesin bir görelim bizde öle deneriz gecilceksek denemeyiz muhabbetine getiriyor işi
bukadar sacma iş olmaz sen kimsenin arabası ile kıyaslama
kendi aracına güveniomusun kardeşim heeeeeeeeeeeee herşey bitmiştir alayına GO dersin
güvenmiyorsan hiç denemessin bile hatta bu muhabbete de girmessin olur biter
izmirde zaten hızlısı var ben onu geciyorum sana da ihtimal vermiyorum kadir abi
tarzındaki yazıların bana çok saçma geliyor
bak senle telefonda da kaç sefer konuşmuşuzdur seni çok severim sen her türlü de arabanı yatırmayan gazlıyan adamsın bu tarz yazıları senin yazmaman lazım
Orcun bisey sorcam emin degilim senin olduguna, selcuk stp yi izmirden ilk aldiginda daha istanbula donmeden bi tane kirmizi ep3 le denemisti hatta olaylar olmustu gectim gecildim mevzusuna sonra stp sibop egmisti falanfilan, o ep3 seninki degildi dimi?
maşallah çok güzel gitmiş BS zevkle izledim allah kaza bela vermsin :) ;)
guzel yazmıssın bır art nıyetım yok kanka ben kım olursa olsun denerım gecen hafata mehmet baserın turbo porshesı ıle denedım kım olursa olsun denerım ben bu arabayı denemek ıcın yaptım heee solede bır durum var kadır abının arabası benı gecıcek belkı ama ben yınede deneyecegım onun ıcın sorun yok sadece bır clio rs daha ne kadar hızlı olabılır burdakı aklıma takılan soru bu orneklerı varmıdır paylasım sıtesı sonucta dunya kadar typer var degısk setuplarda onları bıldıgım ıcın burda kımseyı kucumseme yada baska bır art nıyet soz konusu olmaz bende hele hıc olmaz kadır abı yazdı ya 220 ye kadar afyonda burun cıkar benzın paran benden bende dıyorum kadır abı benı gecsın bende onun onunde sapka cıkartayım