evt benım aracımdı serhatcım
Printable View
aman abi eski mevzuyu açmayın konu boka sarıcak yoksa hiç gerek yok
Birkere kimse aracında ne oldugunu sölemek zorunda degil
Adı üstünde yarış bu
yok senin kg yok sen söküksün yok sende şu var bu var bilmem ne yok yakıt var yok rus yakıtı var bunlar boş işler
güveniyorsan çıkarsın denersin sonrasında konuşmazsın geliştirirsin tekrar denersin
Bende mesela sizin kadir abi ile denemenizi çok merak ediyorum açıkcası
bence de kadir abi en fazla 170 180 e kadar tutunucak sana daha sonra sen yürüceksin ama aranızda boy boy fark olucagını sanmıyorum
ama bilemiyoruz tabi varsayım beki süpriz yapıcak kadir abinin aracı üzerindeki parçalar yabana atılır cinsten degil heleki ITB yi oturtursa ayarını falan işte ozaman Tork canavarı olucak
Kpro yalan olacak orçunnnnn:D:D:d:D:D
Tamamdir orcun bir onceki mesajlarda mmaniac nickli arkadas cevabi vermis o donem egzantrik yokmus aracinda,
Aynen bos isler, aracindaki parcalari, koydugu uyakiti vs. en ince ayrintisina kadar marka model vermek zorunda degil kimse, ben kimseyi merak etmiyorum etsem bile bu ortamdan sormuyorum enazindan samimiyetim varsa arar telefonda sorarim veya yuzyuzeyken. Ayni hacim atmosferik yuklu her arac birbiriyle yarisabilir bence, motora bisey uflemedigi surece(nos dahil) sahsi fikrimdir herkes katilmak zorunda degil tabi,,
Evet bro benim araba şuan yazılımsız hali ile 210hp ve sökük yazılım ile 5-6hp yani 2boy kadar daha geleceğini hesap ederek orçunla denerim dedim ama belirttim 200-220 ye kadar diye sonrasında geçebilir,ben bir arabayı arkama aldığım zaman beni 200-210 a kadar geçmesi çok zor bunu defalarca denedik.. ben ITB taktığım zaman allah gönlüme göre verirse deniz seviyesinde revolu 350hp cupralar kadar gideceğini düşünüyorum burda en kısa zamanda yazılımı yapıp LM evo ile denicem ve farkı görecem beni nekadar geçerse ona göre itb ile gelecek farkı görebilecem ..Bunlar koyduğumuz hedefler ama kimsenin arabasına şahsına karşı değil sadece bana verdiği heyecan zevkle alakalı olacak..Amacım bu araba ile keyifle gazlamak:icon_tup:
tum araclara masallah.. serhatcım guzel yolda fn2 :) devammmm :)
kadir abi gelince bir aksilik olmazsa biz de deneyelim
60 - 210 ve 50 - 210 basabilir misin?
type-R larda gelir