User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
334 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: BS Fn2. vs. GTI-GC8-GTI

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standard ECU ayarı dediğin Kpro var ama ayar yok dimi. Yanlış mı anladım yoksa?
    evt arabanın uzerınde kpro vardı ama standar calıbrasyon vardı bununda nedenı eksoz sıstemı ve fılıtre degıstıgı ıcın aracın afrsı 14 ustu cıkıyodu ve kesıklık yapıyodu bende orjınal fabrıka degerledındekı harıtayı attım bu sekılde yuruduk.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman anladığım kadarı ile egzantrik ve doğru Kpro ayarı seni nerden baksan 8-9 boy ileri götürmüş. Bu K20 lerden korkulur walla. Ne yapsan yarıyor.

Maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman anladığım kadarı ile egzantrik ve doğru Kpro ayarı seni nerden baksan 8-9 boy ileri götürmüş. Bu K20 lerden korkulur walla. Ne yapsan yarıyor.

Maşallah.
    ben sana baska bır sey soylıyım tecrube ıle sabıt ıkı aracta headers fılıtre eksoz var bırınde ekstra sadece kpro var aradı net fark 5-6 boy benım egzantrıklerım tas catlasın 20 hp ıle 30 hp arası guc verırı dogru tune ıle burdan pay bıcebılırsın.ama k20 gercekten performansa yonelık bır bır makına.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana baska bır sey soylıyım tecrube ıle sabıt ıkı aracta headers fılıtre eksoz var bırınde ekstra sadece kpro var aradı net fark 5-6 boy benım egzantrıklerım tas catlasın 20 hp ıle 30 hp arası guc verırı dogru tune ıle burdan pay bıcebılırsın.ama k20 gercekten performansa yonelık bır bır makına.
    Sizin egzantriklerin açıları kaç? RS lerde 286 emme-278 egzoz ve bu egzantrikten alınan maks güç 15 hp civarları. O da 4 boy civarı ortalama farkettiriyor doğru yazılım desteği ile. Ama RS lerde yazılımla egzoz kasnağının açısını değiştiremiyorsun. Kpro' da bu mümkünmüş sanırım. Onun da ciddi artısı olduğunu söylüyordu bizim Şef. Aslında bir egzantrik var 314 emme - 300 egzoz ancak o zaman da hidrolik iticileri değiştirip mekanik takmak gerekiyor. Vanos iptali de gerekiyor. Non-vvt kasnak alınması gerekiyor falan filan. Çok agresif diyorlar. Cadde kullanımına pek uygun değil deniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tum yazılanların uzerine ctr ep3 ve bs fn2 denemesi 10 numara deneme olur diyorum tadından yenmez ..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım benım bır ıddam yok ama ben sunu bılıyorum benım arabam kprolu typerdan hızlı bende kprolu typer gecen rs gormedım duymadım o yuzden dedım ama sunuda solemeden edemıcem kadır abı benı gecerse hayat devam edıcek uzulurum beklı ama sapkamıda cıkarırım tebrık ederım demene yapmak ıcın ben bu egzantrıklerı taktım fakat m3 ıle denıyorum 250 den sonra gecıyo huseyınle dnıyorum gecıyorum corvetle denedım gecıldım mehmet baserın posh ıle denedım gecıldım yanı bır turlu arası olmadı bana bugun bırı gel deneyelım dese sorun yok yıne denerım gecılırsemde hızlanmak ıcın ne yapmam gerekıyorsa onu yaparım.
    Bro white rs kprolu typerı iyi geçiyo buna emin ol Haa egzantrikli vs geçermi bakmak lazım o güne kadar bişeyler daha ekleneceği için günün şartlarında şansımızı deneriz

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    atmosferik candır devam
    Failure is not an option.

emrah type-r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferıge dewam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bro white rs kprolu typerı iyi geçiyo buna emin ol Haa egzantrikli vs geçermi bakmak lazım o güne kadar bişeyler daha ekleneceği için günün şartlarında şansımızı deneriz
    varmı video abi bende merak ettim kaç boy geciyorsun?

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orçun 20-30 hp. demişin egzanatriklerden alabileceğin maksimum guce, peki bu tecrübeylemi sabit yoksa dyno üzerinden bilimselmi konuşuyorsun, sende sanırım orginal sıkıştırma için n2 tarzı bir egzantrik var, onlardandan o hp. cıkıyorsa şaşarım valla,,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orçun 20-30 hp. demişin egzanatriklerden alabileceğin maksimum guce, peki bu tecrübeylemi sabit yoksa dyno üzerinden bilimselmi konuşuyorsun, sende sanırım orginal sıkıştırma için n2 tarzı bir egzantrik var, onlardandan o hp. cıkıyorsa şaşarım valla,,
    Ben Rol typera kpro+rbc+dc headers ile gittiğimin üstüne egzantrik yaptım todan2+toda yaylar+skunk2 kasnak paşa hesabı 263hp çıktı gidiş olarakta 5-6 boy yani 15-17hp felan geldi

seko denedikte gt5 de sıktık video yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah Ahmet,dediklerin doğru buranın rakımı beter etkiliyo bende onu bildiğim için Orçun'u Afyona çağırdım Benim iddiam 200-220 lü hızlara kadar sonrasında zaten geçer ,uzunda yürümesi içinde bir çalışmam var bakalım hayırlısı
    chef eğer istanbula geldiğinde 200-220 li hızlarda bırakacaksan veya o hızları kendine referans alıcaksan hiç denemeyelim boşuna, daha öncede konuşmuştuk 5biter rol biter, yani olaya rakamsal bakarsak 2.vites 6500de start veririz 250kmh.da biter, bunu netleştirelim,,
    2.0lt. hacim hemenhemen aynı speclerde araçlar sıkıntı olucagını sanmıyorum senin için,,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chef eğer istanbula geldiğinde 200-220 li hızlarda bırakacaksan veya o hızları kendine referans alıcaksan hiç denemeyelim boşuna, daha öncede konuşmuştuk 5biter rol biter, yani olaya rakamsal bakarsak 2.vites 6500de start veririz 250kmh.da biter, bunu netleştirelim,,
    2.0lt. hacim hemenhemen aynı speclerde araçlar sıkıntı olucagını sanmıyorum senin için,,
    Ben 220 ye kadar basar bırakırım demiyorum ki nerden çıkardın niye panikledin yaf minikslerin yazdığı şekilde giden arabalar ile diyorum 200-220 gibi geçebilirler diye senle sorun olmaz basarım kesiciye girene kadar Hiçbizaman 4 lü yakıp bırakmadım ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 220 ye kadar basar bırakırım demiyorum ki nerden çıkardın niye panikledin yaf minikslerin yazdığı şekilde giden arabalar ile diyorum 200-220 gibi geçebilirler diye senle sorun olmaz basarım kesiciye girene kadar Hiçbizaman 4 lü yakıp bırakmadım ki
    yok be abi paniklememde, benim iddiam 200-220 li hızlara kadar demişin sonrasında zaten geçer demişin, onun için öyle anladım ben herkesde öyle anlamıştır heralde,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok be abi paniklememde, benim iddiam 200-220 li hızlara kadar demişin sonrasında zaten geçer demişin, onun için öyle anladım ben herkesde öyle anlamıştır heralde,
    Bro deneriz ya tutupta 220 de gaz kesmem hayatta sevmem amacım araba geçmek adam eksiltmek değil ne gidiyo onu görmek

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NA bir Honda Ypamka şart oldu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NA bir Honda Ypamka şart oldu
    sadece gitmek amaçlımı günlükte kullanılsınmı? nasıl bişey yapmak lazım??
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım aracımda ipsk2 egzantrık var dyno uzerınde bız bunu gorduk 238 hp cıkarıyodu benım aracım headers shortram fılıtre 60 lık eksoz kpro ıle egzantrıklerden sonra 257 hp cıkardı ustunde bıraz daha oynadık yaklasık 2 boy daha hızlandı elımde bır dyno kagıdı yok acıkcası ama yolda gayet keyıflıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı bır video alabılırmıyım acaba hangı typer kım kullandı??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)