O zaman anladığım kadarı ile egzantrik ve doğru Kpro ayarı seni nerden baksan 8-9 boy ileri götürmüş. Bu K20 lerden korkulur walla. Ne yapsan yarıyor.
Maşallah.
ben sana baska bır sey soylıyım tecrube ıle sabıt ıkı aracta headers fılıtre eksoz var bırınde ekstra sadece kpro var aradı net fark 5-6 boy benım egzantrıklerım tas catlasın 20 hp ıle 30 hp arası guc verırı dogru tune ıle burdan pay bıcebılırsın.ama k20 gercekten performansa yonelık bır bır makına.
Sizin egzantriklerin açıları kaç? RS lerde 286 emme-278 egzoz ve bu egzantrikten alınan maks güç 15 hp civarları. O da 4 boy civarı ortalama farkettiriyor doğru yazılım desteği ile. Ama RS lerde yazılımla egzoz kasnağının açısını değiştiremiyorsun. Kpro' da bu mümkünmüş sanırım. Onun da ciddi artısı olduğunu söylüyordu bizim Şef. Aslında bir egzantrik var 314 emme - 300 egzoz ancak o zaman da hidrolik iticileri değiştirip mekanik takmak gerekiyor. Vanos iptali de gerekiyor. Non-vvt kasnak alınması gerekiyor falan filan. Çok agresif diyorlar. Cadde kullanımına pek uygun değil deniyor.
Tum yazılanların uzerine ctr ep3 ve bs fn2 denemesi 10 numara deneme olur diyorum tadından yenmez ..
chef eğer istanbula geldiğinde 200-220 li hızlarda bırakacaksan veya o hızları kendine referans alıcaksan hiç denemeyelim boşuna, daha öncede konuşmuştuk 5biter rol biter, yani olaya rakamsal bakarsak 2.vites 6500de start veririz 250kmh.da biter, bunu netleştirelim,,
2.0lt. hacim hemenhemen aynı speclerde araçlar sıkıntı olucagını sanmıyorum senin için,,
TeamPASAOGLU
NA bir Honda Ypamka şart oldu![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
benım aracımda ipsk2 egzantrık var dyno uzerınde bız bunu gorduk 238 hp cıkarıyodu benım aracım headers shortram fılıtre 60 lık eksoz kpro ıle egzantrıklerden sonra 257 hp cıkardı ustunde bıraz daha oynadık yaklasık 2 boy daha hızlandı elımde bır dyno kagıdı yok acıkcası ama yolda gayet keyıflıydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)