Su güzellige bakıp da honda bunu gecer diye mesaj atmak nedir yahu harbi fanatiksin tayfun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya bak bugün zaten sana fena oldum, sanki alında Evo 9 STI falan olsa yazmayacaksın bırak şimdi, Mami Makinen ile denk gelseler 290'a kadar ne 63 'ü kalır ne V8'i nede AMG si ondan sonrada,. Geç o işleri kanka![]()
Alırım c320 cdi full aksesuar en beyazından keyfime bakarım. hadi bide chiplerim çıtır olur.
c63 amg muazzam bır araç adı yeter zaten turbo cıvicle hız konusunda kapısabılır ama baska hıcbır konuda kulvarına yaklaşmayı bırak adının bile yan yana gecmesı sacma
Burda hızlanma konusunda hem fikiriz dimi arkadaşlar. Konfor vs.vs. demiyorum zaten araba sanat eseri.
Eğer halen hem fikir değilizz dersek bi video koyarım 300 km de giden civic'te görürsünü top speed olayınıda kapatırım bak![]()
Doğru haklısın ama top speed yılda kaç kere gidiyorsun![]()
300 km ile viraj yapan VTHhemde memleketimizde
34 VTH 16-Efsane Turbo VTEC (Dr Ecu) [HQ] | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
34 VTH 16 efsane dr.ecu turbo vtec [HQ] - VideoPois
Anlamadığım konu E coupe 63 yok bildiğim kadarıyla c coupede ne zaman çıkıcak ki ?
Birde spor araba bana göre inanılmaz konforlu olmalı turbo honda gelicek yanıma ben masajlı ve ısıtmalı koltuklarımı çalıştırcam ve aynada arkamdan gelişini izlicem daha ötesi varmı![]()
Fren içinde yapılmayacak şey yok
Uploaded with ImageShack.us
Tayfun sen harbi sasırmıssın vallahi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)