Kesin trasida koyün videoyu
Printable View
Kesin trasida koyün videoyu
Fanatiklik olarak görün veya görmeyin. Şubi aşıkar aracınız olması gerektiginden iyi gidiyo bu herkez tarafından şaşkınlıkla izleniyo ki böyle olmasıda gayet dogal haksızmıyım? Yani herkez bi şaşırır böyle gittigini görünce maşallah inşallah dahada güzel gider şimdi ufak tefek şeyler yapıyosunuz galiba. Sorunsuz bi şekilde bundan dahada iyi gitsin.:icon_tup: Ama benim en cok takıldıgım nokta ordaki 20gli STI ın sorunlu oldugu bi aşıkar denenip sorunlu oldugunu bilindigi halde video çekilip konuluyo burdaki bi cok insanda yanılıyo ve durumu sormak istiyo dolayısı ile evo stock sti maşallahı var deli gidiyo denilince bizde şaşırıyoruz dolayısı ile bunada bi tepki göstermemiz gayet normal diye bakıyorum acıkcası.:o Ama ZN bu şartlarda demekki cok daha iyi gidiyo maşllah aradaki kilo farkıda göz ardı edilemez tabiki ama ZN stock enjektör ve orjinal beyin ile yapılıcak en iyisini yapmış stock olarak en iyi giden bi evo x ile.:icon_tup: tekrardan kazasız belasız kullanın.
Video bekleniyor valla tam bilgisayarı kapatıyordum suatın mesajı görünce bekler olduk.
Arp ttnet de senin araban kadar hizli olsaydi yuklenirdi video. Biraz sabret , benim de arkadasimla muhabbetime girme oldu mu?
10 puanlık paylaşım :D
Beyler lütfen sakin olalım ..Biz bu işi zevk amacı ile yapıyoruz amacını aşmasın lütfen çok fazla hırs yapmanın manası yok ..Herzaman yüzyüze bakıyoruz bişekilde karşılaşıyoruz kalp kırmadan dalga dubara konusu yapmadan yorumlasak daha iyi olur..
Senin seviyesel sorunlarin oldugu belli. Rahat ol biraz. Bilmiyorum farkinda misin burada herkes egleniyor guluyor, sen neden bu kadar gerginsin?
Benim seviyeme gelince, sizin arabalarinizdan birkac gomlek yukaridayim, 50mm ve ustu turbo taktigin zaman seviyemi gostermeye beklerim...
O vakite kadar standart beyinli enjektorlu arabalarla yuru.
Kal saglicakla
Bu kadar insan sizin adap tartışmanız için beklemiyor burda biraz dikkatli mesaj yazın, Video bekliyoruz
Ben çok rahatım rahatımıda ALLAHIN izni ile kimse bozamaz bende her insan gibi eyleniyorum ama ister istemez geriliyorum vanada hak ver. Sen 50 mm turboya geç biz onlardan coktan vaz geçtik bıktık huzur spec artık :)
Evet haklısınız pardon.
Ne kadar gereksız konuşmussunuz
vallahı kaç yasında adamlarsınız arkadasız dostuz surada gecmete olur gecılmekte
ne olacak yanı subaru evo yu gectıyse?
stdanrt enjektormus bılmem neymıs gercekten zırvalamıssınız
hanı işten anlamayan kısıler olsanız yazmadım bıle ama hepınızı tanıdıgım arkadaslarımsız
bunu zevk ıcın yapıyoruz
yanı mustafayı gectınız ne oldu?
evoya yazılım yapılır sonra yıne denenır
Suat sende ayıp etmıssın
zamanında senı af evo gectı vıdeo koydu dıye neler cıkardın forumda???
bence
bu ısı dostlu cercevesınde yapalım
konuyu fazla uzatmayalımm
farklı yerlere gelmesın?
Mertcanım, mesele benim üstteki yazdıgım mesajda acık acık anlattım. Bi nebzede bizede hak ver. olayın buraya gelmesindeki mesele dogru lanse edilmemesi olayın. o yüzden bunlar cıktı. sti sorunluydu tam randımanlı yürümedi bizde yinede video çekildi denilse sorun olmıycakyı zaten. evonun stock oldugunu son susturucu ve kat iptali oldugunu her defasında hatırlatılıyo burdada ZN'nin durumunu belirtmişler cok şaşırtıcı şekilde yürümüş anlaşılan. Yoksa dostluklar bozulsun istenilmez 2 metal parçasından dolayı.
af evo ile denerken standart diyen YALAKA herifler denedikden sonra dediler gt35 olduğunu sende turbo yapdın aracını az çok anlarsın 18g ile gt35 aynı sınıf turbomu ? sonra af yok die video koydular aynı tayfa yine... bizde yalan yok neyse o, ayrıyetten o şakşakcılık yapana dedim gel başkasının ... gerdeğe girme kendininkiyle deneyelim tom bilmemnaptı yazayım die...
evoda 20g var imprezada 18g... nokta
Alp senın eskıden subarun olmadıgını bılmesem bı yorum yapmazdımda
sana bısı demedım bılıyorsun aramızdakı dostluk farklı :)
ama gercekten cok saçmalanmıs
hırs yapılmıs LM Evo yu gecmek ıcın
araç guzl yuruyor olabılır ama
LM Evo da standart bence maşallah denılıp gecılmesı gerek uzatmanın bı manası yok.
vıdeodakı arac madem bozuk ozaman denemeselermıs
bu kadar basıt..
Neyse suat
uzatmanın bı anlamı yok
Özgun Lm Evoya yazılım yapacak
yazılımdan sonra yıne denenır gorulur zevk alınır bu işten