güzel gündü bugünün videolarıda ekliyorum şimdi
Printable View
güzel gündü bugünün videolarıda ekliyorum şimdi
bir subaru sever olarak maşallah evo ya
maşşallah ya evo hiç kasmamış??
kocaman bi maşallah evoya cidden iyi yürürü var
maşallah mustafa, çok güzel gitmiş evo :)
her iki araca da maşallah, allah kaza bela vermesin.
sti'ın daha iyi gitmesini beklerdim. sti ın tam specleri nedir? tmic var galiba üstünde, belki bu yüzden olabilir. korhan hocam görürse daha doğru bilgiler verecektir.
arzu edilirse ben de deneyebilirim lm evo ile...
Sizin bu Evo ile Tork Garage'a gelip 06 EV 010 plakalı bizim arkadasa denemek icin ısrar ettiğinizde bende oradaydım. Hatta denemeye bende geldim. O zaman Mini'm vardı. 06 Ev 010'da yazılım, egsoz vs birkaç birşey vardı ve sizinkinden farkı otomatikti. ( yanlış hatırlamıyorsam) En az 4-5 kez denediniz, bende arkanızdan geliyordum. Çok az farklar olmadımı? Normal şartlarda standart bir Evo ile inanıyorumki Mete'nin Evo arasında belirgin farklar olucaktır. O yüzden ben bu arabanın boş olduğuna çok inanmıyorum.
Ha bu arada boş olmuş, dolu olmuş benide bağlamaz. Öyle veya böyle araba güzel yürüyor. Belki sizin haberiniz olmadan biri chiplemiştir arabayı:D:D
Tabiki deneriz enfazla geçersin bende susarım
Tamam eyvallah bastık Ogün doğru sonuca ben bile hayret etmiştim ilk defa evo x ile basmıştım ve ondeydim insanlar neden anlamazlar ortada iddaa yok herhangi sebep yok gecmek veya geçilmek için yalan söylemem araç sıfırdan bende hatta sizin beyaz evoyu ben alicaktim otomatik olduğu için almadım. Neyse önemli değil araçta suan komple egsoz var beyin korumaya aldı basınç düştü yazılımı herseyi halledeyim bı ara denemeden önce turbonun orjinal olup olmadığına bakar inanmayan bende kurtulurum inanmayanlarda bugüne kadarki tüm denemelerim 1.1 cont tu 1.6 cont fark nekadar olucak ozaman gorucez. Aracı haricimde kimse kullanamaz servistekiler tanırlar beni Marşa bile basmazlar fabrikadan doluysa bilemem
isterseniz hem yazılım öncesi hem yazılım sonrası deneriz. aradaki farkı da görmüş olursunuz. ben bu gece müsaitim, siz de müsaitseniz deneyebiliriz. hatta benim sözüm olan bi 911 turbo ile m5 vardı, onlar da müsaitse denemek isterim. benim bi de yarın gecem müsaitim, sonrasında yurt dışına çıkıcam ve epey bi süre vakit bulamayabilirim...
Havalar ısınıyor :) Ayarlar yapılıyor...
Ahmet bu sti i biz yapmadik, aydin usta yapti. Bizde sadece cozulemeyen birkac sikintisi cozuldu. Saglikli yurudugunu dusunmuyorum.
Lm iyi gidiyor hakkaten ama yazilim vs de olsa seninle denemesi mantiksiz cok fark olur.
Eger lm nin hakkaten iyi mi gittigini gormek isterseniz gelin driftbox takiyim olcelim normalde stock evo x 14 15 saniye civari gidiyor 100-200. Arabayla olcu alip net olarak iyi gidiyor diyebilmek icin saglikli arabalarla denemek lazim.
100-200 ü 10 sn gibi ölçüldü kat iptali ve son susturucu varken
yazılım sonrası bizim iyi yürümeyen sti'ınızdan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu sti'ınız varsa deneyebiliriz
Yani bu set-up ile 100-200 10 sec mi sst Evo X un?
Ovvv...
Harika sure...
Birde yazilim yok??