stock sst evox mr belki biraz fikir verebilir..
Printable View
stock sst evox mr belki biraz fikir verebilir..
Yazılımı yapalım inanmayanlara fikir vericem
yahu herkes lm evonun 100-200 u merak ediyor araba stg2+ sarı cupra vardı hani ankaraya gitmisken denemislerdi aynı gidiyorlardı stg2+ cupranın varmı bari dbn oradan kesitiririz en kotu :)
yazılımla egzoz dan sonra heralde millet gt35 taktın diyecek :)
maşallh araçlara evox i süren arkadas rollıng yapmayı ıyı bılıyo yanlz azcıkgerıden baslayp kaptırıp gelıyo.Sonuc olarak geçmiş tekrar maşallah
yukarıdaki video da aşşağı yukarı 14 sn gibi 100-200 sizin LM ye gerçekten maşallah o zman
Oncelıkle aracına maşallah.ama kat ıptalı ve egzostla o specdekı bır stıyı gecıyorsan bence o stı da ya sorun var yada senın aracında daha fazla seyler var.bunun baska bır acıklamasını bulamadım
Sti'ın speclerine göre yürümediğine herkes hemfikir değilmi zaten evo'nun üstüne gidiyor herkes, bizde denedik zaten bizim arabamızda 350hp veya biraz üstüydü.
Bu evo'nun her konusunda böyle kavga çıkıyor nedense :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-evo-10-a.html
Aracımda kat iptali ve son susturucu varken o degerler cikiyodu doğru bu aracın bugüne kadarki videolarını izleyip inanmayan yalancı düşürmeye çalışan arkadaslara sadece sunu söylüyorum yazılım komple egsoz cai den sonra susacaklar yada turbo orj. Degil falan filan dicekler arzu eden 350 hp civarı sti larla deneriz farkı görürüz
Yanılmıyorsan suankı Set up ıle yanı Kat ıptalı ve egsoz ıle 100-200 10 Sec demıstınız...
Hatta bunu PBox ıle olctugunuzu soylemıstınız...
Ben bunu merak ettım,yoksa yazılımlı degerını tabıkı merak edıyoruz...
butun yazıları okuyamadım ama evo da bi eksoz var bşka bişi yok...aynı bu spec le beyaz evonun yarım boy belkıde daha az oınundeydı..yani standart bı evo dan cok daha iyi gıdıyo..
subaru 1.3 cont deil..basınca gaza bıraz lag a kalmıs..onur a soyledım sen.2kornada bas evo senı geçer dedım de cozemedı olayı :D
Ya hocam çok takılmışsın 10sec olayına , Evo X sahibi arkadaşımız hiç bir mesajında pbox veya driftbox herneyse cihazla ölçtük demememiş :)
Ama araba gayet güzel yürüyor,aynı specde evo x yakalasa onuda don lastiği gibi uzatır ..inanın farklı bişey yok daha bugün filtreyi yeni taktı yazılım yapılacak haa ozaman çokmu uçar aynımı gider bu halinden kaç boy ileri gider onu yapılınca beraber görürürüz:icon_tup:
Takmak degıl,ılgı dıyelım...
Suan kendıme arac arıyorum,Golf R-STI(2008 ustu) ve Evo X SSt arasında kalmıstım...
Golf R ı test ettım ama etkılenmedım,Subarunun motorunun mod cok elverıslı olmamasından dolayı vazgectım(mutlaka ınternal ıstıyor)
Evo X nun otom olması ve daha dayanıklı olması cezbettı.Sonra Evo X u olan arkadas 100-200 un 10 sec cıvarı olctuk dıyınce,ıcımdekı ıstek arttı.Ama sanırım 10 sec olası degıl.Tabı yı yuruyordur ama bu kat ıptalı ve egsozla olucak ıs degıl gıbı geldı.
EGer oyleyse,tek secenek Evo dur benım ıcındır...
Bu ıslerle ılgılı tanıdıgım bır kardesım,bana yardımcıda oluyor,bır ıkı arac tartıstık onunla,cevresıde cok,bugun yarın bakıcaz artık...
bu evolu arakdaşı ben arabyı satmadan önce benim evo x la denemeye davettim ortak biryerde buluşalım diye ama malesef gelmedi ozaman aradaki farkı görürdük.
Kadir abi yanlış anlamada sen bu arabanın standart olduğundan nasıl bu kadar eminsin?
Sahibi yazdıklarının arkasında olsa driftbox ile ölçer koyar buraya herkesde susar. Sonuçta arabada yazılım var yok kim nasıl ispat edebilirki? Standart bir Evo X'nun 100-200'ü 10sn civarındaysa birçok kişi bunun sadece egsoz ile olmadığını düşünür, buda birçoğuna göre normal bir düşüncedir.
Bence arkadaşın tepkileri ve soruları gayet normal.