arp la bu senin arabamı ?
Printable View
arp la bu senin arabamı ?
ne dedin ? ne dedin ? :D
Ali kardeşim ben Mustafa ile haftada bir iki kez görüşüyorum onun yalan söyleme durumu yok buna inan .. Bugünde dedim mustafaya senin araban stock bir evo x dan en az 50-60hp fazladır diye kendiside aynen öyledir dedi.. Kayseriden video koymuşlar egsoz vs li düz vites evo x ile m3 denemiş m3 geçmiş..Burda denense don lastiği yapar Lm :D Yazılım için az kaldı galiba özgün yapacak diye biliyorum yapılsın onun üstünden bidaha tartışalım:hahaha:
ben bşıma geleni söylemejk isterim dixi die bir arkadaşımzı var ahmety mesela stock olmasına ragmen onun yazılımı ralli art fq360 aa yakın çıkmıştı
Arp ninkide aynı olabilir bence
TR ye gelen butun gsr larin beyin kodu zaten ayni degil mi yarvu aynidir oburuyle? eski fq yazilimlarina benziyor aynen dedigin gibi exo x yazilimlari, hadi dual mivec sayesinde ekstra overlapten az daha ustleri iyi olsun, alti iyi dolsun kac saniye etkiler?
oyle bile olsa 10 saniye gider mi OZ sence stock turbo ile? tamam turbo buyuk neredeyse 20g ayarinda turbo var ama sen stock turbo arabada kac saniye gordun en iyi 100-200 60-130?