User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
294 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: EVo X (Lm) vs Sti

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alp senın eskıden subarun olmadıgını bılmesem bı yorum yapmazdımda
    sana bısı demedım bılıyorsun aramızdakı dostluk farklı

ama gercekten cok saçmalanmıs
    hırs yapılmıs LM Evo yu gecmek ıcın
    araç guzl yuruyor olabılır ama
    LM Evo da standart bence maşallah denılıp gecılmesı gerek uzatmanın bı manası yok.

vıdeodakı arac madem bozuk ozaman denemeselermıs
    bu kadar basıt..
    bak mertcan bilmiyorsun ve yazıyorsun, adamlar arıo 20g li sti varsa deneyelim diye bizde alın size 20g değil 18g li standart beyinli enjektörlü araç dedik denendi...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak mertcan bilmiyorsun ve yazıyorsun, adamlar arıo 20g li sti varsa deneyelim diye bizde alın size 20g değil 18g li standart beyinli enjektörlü araç dedik denendi...
    tamam suat denedı ve gordu subaru gectı
    dahası?
    cok onemlı degıl bence

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    element uydurmayın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ona öyle denmez ben bilmediğim araçla denemeye korkuyorum baskası gecti bak bana gerek kalmadı

Uzun lafın kısası zn ye helal olsun on numara yuruyo

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen benim denememe gerek kalmadı zn ile aynı yürüyoruz
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zn nın kadır abı ıle denedıgı vıdeolarıda ızledım
    ozamandan bu zamana guzl yol kat etmıs
    helal olsun
    Sahıbının ısımını unuttum kendısıde efendı duruts bı abımızdır kazasız belasız ınsallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - GC8 Subaru, vs LM EVO X

BORKED

bendeki video bu

Mustafayı cok eskiden tanırım, benim bi sıkıntım problemim yok ama daha önce diğer arkadaslarada söylemistim, bu konuda haksız taraf olarak görüyorum.

100-200 sürelerinin abartılması, atar giderin biraz fazla dozda yapılması, negatif sonuclarda bahanelerin bitmemesi bence gereksiz şeyler süper Mustafa.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen benim denememe gerek kalmadı zn ile aynı yürüyoruz
    Yarın aksam deneriz dedin Kadir abiye bak bakalım nasıl olcak madem zn le aynisin yarın gor sözünde dur Kadir abiye ne olursa olsun cumartesi aksamı gelecek diye bamazsa ve gorcez

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın aksam deneriz dedin Kadir abiye bak bakalım nasıl olcak madem zn le aynisin yarın gor sözünde dur Kadir abiye ne olursa olsun cumartesi aksamı gelecek diye bamazsa ve gorcez
    Bro Suat bu akşam işi olduğunu söyledi ama yarın kesin gelirim dedi.. Ben sabaha karşı istanbula gidiyom siz yarın buluşun deneyin ..Yüzyüze gelin el sıkışın deneyin görün bu işleri çok abartmamak lazım genel konuşuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube - GC8 Subaru, vs LM EVO X

BORKED

bendeki video bu

Mustafayı cok eskiden tanırım, benim bi sıkıntım problemim yok ama daha önce diğer arkadaslarada söylemistim, bu konuda haksız taraf olarak görüyorum.

100-200 sürelerinin abartılması, atar giderin biraz fazla dozda yapılması, negatif sonuclarda bahanelerin bitmemesi bence gereksiz şeyler süper Mustafa.
    Öyle diyosan öyle olsun......Artık dost değiliz seninle

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayında gozunuze zorlıyım arkadaslar bumu 1.5 tır?

bu subaru sever arkadaslar STI ın agarlıgıyla GC8 i nasıl bir tutarlar sacma sapan yorumlar.. evliyaları karıstıran arkadas kimse evliya yaparım duzgun konuş buraya vırrık cırrık yazma yarın oglen turbo zone dayım arabaya ben okudum gel bana soyle ne soylıyeceksen.

biz hic bi zaman evo oyle gider boyle gider demedik video koyduk arabanın gideri bu siz sazan gibi atladınız..orj evoyu 18G li GC8 le gecip sevinenlerede maşşallah diyorum..

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kisisel tartismaya girmeyin arkadaslar , karsilikli atisma tartisma hakaret olursa konu kitlenir .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayında gozunuze zorlıyım arkadaslar bumu 1.5 tır?

bu subaru sever arkadaslar STI ın agarlıgıyla GC8 i nasıl bir tutarlar sacma sapan yorumlar.. evliyaları karıstıran arkadas kimse evliya yaparım duzgun konuş buraya vırrık cırrık yazma yarın oglen turbo zone dayım arabaya ben okudum gel bana soyle ne soylıyeceksen.

biz hic bi zaman evo oyle gider boyle gider demedik video koyduk arabanın gideri bu siz sazan gibi atladınız..orj evoyu 18G li GC8 le gecip sevinenlerede maşşallah diyorum..
    fati egriye egri dogruya dogru, istiyosan sende dostlugu bitir böyle diyorum diye,
    zn gectikten sonra, hala 20g li sti getirin, sti daha ağır onunla denerim diye söylüyor mustafa. yazılımlı sti dese yine hadi diyeceğim ama adam gözü 20g ye dikmiş.
    as known as Umit DOGAN

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fati egriye egri dogruya dogru, istiyosan sende dostlugu bitir böyle diyorum diye,
    zn gectikten sonra, hala 20g li sti getirin, sti daha ağır onunla denerim diye söylüyor mustafa. yazılımlı sti dese yine hadi diyeceğim ama adam gözü 20g ye dikmiş.
    Ya Ümit ne diyonuz allahaşkına dostluk bitirmesi vs. mustafayada hak ver içinde olduğu durumda iyice gerilmiş halde ..bi ortalık sakinleşsin biaraya gelir konuşuruz,

Azcık bana saygınız varsa bu muhabbeti dallandırmayın marka fanatikleri vs.çıkıp fişekler gaz verir onlara tav olup olayı uzatmayın rica edecem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır ümit?adam diker arkadas yapacak bisey varmı deniyim diyo adam gecerim demioki herkez herkezle denemek ister bu illa gececem demek degilki bendede subaru vardı ben **** boklu turboyla nasıl gidiodum ben ona 18G taksam mustafayı gececegimi bilmiomuydum?ama EVO orj bi arabaya gre cok sert gidio he bu demek degilki 20G li STI gecsin ama denerim diyo

vay arkadaslıgını bitir vırrık cırrık ne ayak yani sacma sacma yazılar..sen onu boşver 034 motorsportta blok varmış ona bak adam bana msn attıda ben senin kadar konuşamam sana veriyimde bi ekle hallet bizim işi 20G lerle ben deniyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır ümit?adam diker arkadas yapacak bisey varmı deniyim diyo adam gecerim demioki herkez herkezle denemek ister bu illa gececem demek degilki bendede subaru vardı ben **** boklu turboyla nasıl gidiodum ben ona 18G taksam mustafayı gececegimi bilmiomuydum?ama EVO orj bi arabaya gre cok sert gidio he bu demek degilki 20G li STI gecsin ama denerim diyo

vay arkadaslıgını bitir vırrık cırrık ne ayak yani sacma sacma yazılar..sen onu boşver 034 motorsportta blok varmış ona bak adam bana msn attıda ben senin kadar konuşamam sana veriyimde bi ekle hallet bizim işi 20G lerle ben deniyim.
    vay anasını sayın seyirciler
    yarın gel ofisede gündüz bi karar verelim.

ayrıca su konuyu bastan sona oku 100-200 10 sn muhabbetinde geri vites oldu

ben ne ZN tarafındayım ne Mustafa tarafındayım, kendi tarafımdan yaptıgım yorum , Mustafanın dozu kacırdıgıydı. Fikrimde hala sabit.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını sayın seyirciler
    yarın gel ofisede gündüz bi karar verelim.

ayrıca su konuyu bastan sona oku 100-200 10 sn muhabbetinde geri vites oldu

ben ne ZN tarafındayım ne Mustafa tarafındayım, kendi tarafımdan yaptıgım yorum , Mustafanın dozu kacırdıgıydı. Fikrimde hala sabit.
    bilmiom moruk ben bilmem benim şu an kafamdaki tek sure 5.66

yazılım yapılsın korhan baba bi DBN yapar bakarız 10 11 12 ne cıkarsa artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100-200 ü 10 sn gibi ölçüldü kat iptali ve son susturucu varken
    yazılım sonrası bizim iyi yürümeyen sti'ınızdan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu sti'ınız varsa deneyebiliriz
    Konuyu uzatmak gibi olucak ama ben dostlugu bitiren arkadasa sadece sunların cevabını istiyorum,

1- 100-200 10 sn ölçümü ne oldu
    2- kat iptali ve son susturucu varken bu kadar iyi gidiyorken neden bugün egzos takıldı arabama o yüzden gitmiyor sorun var dedi
    3- iyi yürümeyen sti 'dan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu (20g üzeri turbo? gt30 mu demek istedi bilemedim) nasıl gecicek onu anlamadım.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dost aci soyler, bana surekli kralsin, supersin vs diyen adamdan korkarim, su konuda haksizsin birader diyen adami dinlerim. Zn nin 100-200 u 12 saniye uzerinde suan ondan olcu alin. Gecmek gecilmek mevzu degil benim icin, fakat dogru bildigimizi dusundugumuz bir mevzu var sikinti orda, normal sartlarda 20g li hakkiyla yuruyen bir sti zn nin bu halini gecer, basindan beride bunu diyoruz ama anlatamadik. Evo guzel gidiyor uzerindeki oem 20g emsal turbo ile, isteyene stock evo x turbosunun rsmini ekler gosteririm nasil bir turbo oldugunu ama stock evo ile 10 saniye olayi yok, herseyi sokup oxiganate race gas ile cilgin basinclar basmadikca. Su elimdeki isleri bitiriyim mustafa ile yazilim egzozlu 2009 sti ile denemek istiyorum lm evo ile gecer gecilir muhim degil ama farki gormek istiyorum nedir stock evo x sti grb sti farki.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)