Serkan kardesi bilmem ama Ankara'da benim zır stock s3'ümle, yine zır stock cupra denemesinde arabalar arasında hiçbir fark olmuyordu. 240 lardan sonra s3 yavaş yavaş arayı açıyordu. Ama genel larak eşit sayılabilir. Yani burada benimde aklıma ilk gelen Golf'ün aerodinamigi ve şanzıman oranları. Bu kadar fark olmaması lazım. Tbaii bunları hep kendi denemelerime göre söylüyorum. yani s3 vs cupra.
Ali Can Calis
Benimde şu an dsg bir aracım var ve cupram vardıEğer dsg den hızlı vites attığınızı idda ediyor iseniz söyleyecek pek fazla söz kalmıyor bana
Tabiki çok farklı arabalar,ama donanım dediğin için takıldım,golf donanımı ile cupra donanımı çok farklı değil.
Yazdıklarımı yerin dibine sokmak olarak algılaman iyi olmamış,ağzımın suyu akıyor kısmını kaçırmışsın heralde.Daha donanımlı olduğu içinmi daha ağır golf r?
kesinlikle daha donanımlı ve 4x4 olduğu için ağır golf r, peki senin savın nedir neden daha ağır sence, birde donanım olarak algıladıklarını merak ettim şimdi? cupra da olmayıp golf r da olan neler var acaba bilen biri cevaplayabilirmi??
TeamPASAOGLU
selamın aleyküm beyler tartışmaları okudumda .yani bunlara gerek yok sonuçta ben melihle arkadaşım ..2. vıtes 60 km de bastık arabalara benım aracım yer tutmuo 3. vıtesın ortasına kadar anlıcagınız cupra 2 ceker olması avantaj sadece hepsı bu ...saygılar herkese
Biraz enteresan olmuş kesinlik ile dedikten sonra bilen varmı kısmı
Benim ve genel olarak herkezin Donanımdan anladığı şudur.Katlanabilen aynalar,abs,esp,yağmur ve far sensörü vs vs....Bu donanımlarda her iki araçta benzer,tek belirgin fark beldestek ayarı ve ısıtmalı koltuk.Ağarlık konusu 4 çekiş ve kullanılan malzeme kalitesi ile alakalı.
Konuyu hangi araba daha kaliteli konusu yapmaya gerek yok,hangisi daha hızlı ona bakmak lazım.2. viteste basılmasına rağmen Cupra bariz hızlı.Yanlız dsg yede revo yazılım yapıyormuş diye duydum devir bandı ile alakalı!Belki o yazılımdan sonra fark biraz daha kapanır.
hayır ben biliyorumda bana inanmıyorsun belki bilen başkaları çıkarda inanırsın diye sormuştum, ben bütün araçları tektek yakın olarak takip etmiyorum artık, belli başlı marka modelleri takip ediyorum wv grubuda buna daihil değil ama mantığımla hareket ederim çoğu zamanki golf r cupraya göre çok daha donanımlıdır hangi araba daha kalitelidir konusuna zaten dediğin gibi girmeye yok bencede, tek gerçek varki bu videoda cupra, r ı geçmiştir tebrik ederiz biter ama sırf bu videodan da örnek alıp insanların gözünde golf r out oluyorsa bencede o kişiler zaten r almasın diyorum![]()
TeamPASAOGLU
benim aracım 1470 kg sizin s3 kaç kg ve sizin her iki araçta stokmuydu denedınızde eğer öyle denedıyseniz sizin arac 255 hp 330 tork cupra 240 hp 300 tork uzunda uzamanız doğal olabilir tabi kg nızıda bılmek lazım...benim ve ozanın araçları stok değil her ikisindede aynı urunler kullanıldı sadece ıntercooler ı bir kaç lt daha buyuk yapılan yazılımda her ıkımızınde değerlerı üç aşağı beş yukarı aynı ölçülere getirildi
birkere kalıteyı satın alıyorsun ismi satın alıyorsun R da derı koltugundan tut koltuk ısıtması navıgasyon vs ayrıca amortısor sertleştirici yumuşatıcı,geri vitese çektınızde 6 inç monutorden arkayı görme falan...ağırlığın ana sebebi 4 çeker olmasından ve tum kapılarda çift çelik bariyerin olmasından kaynaklanan bişey ...bu araç 100 bın tl cupra 50 bın tl fark burda neyle neyi kıyaslıyorsun ...ayrıca gercekten tekrar cupraya dönün burda ürünü kotulemek olmamalı m3 ler belkıde rolda sureklı sarmasından dolayı rakıplerının coğuna yenılıyor ama m3 kotumu sizinkide buna benziyor ...burda kımse cuprayı kotulemıyor ne cupraklar var evoları bitirıyor ama boyle golf r ile alakalı olumsuz dusuncelrınız olsun ama içinizde kalsın yada insanı tahrik edecek şeyler yazmayın
Peki siz çok daha fazla donanım konusuna inanmışsınız öyle olsun.
Olumsuz düşüncelere tahammülünüz olmayak ise buraya üye olmayın yada video koymayın.Neden tahrik olduğunuzuda anlamadım.Ben golf r kötülemedimki,benim merak ettiğim bir denemeydi dedim,gördüm,aynı modlarda cupanın daha hızlı olduğunuda gördüm,golf r almaktan şimdilik vaz geçtim dedim.Golf r almaktan vaz geçmemmi sizi tahrik etti?Hangi araba daha pahalı hangi araba daha kaliteli bunu sorgulamıyorum.
Neyse siz kaliteyi almışsınız kazasız belasız kullanın aracınızı.Revo dsg yazılımıda bir araştırın..
M3 ler sürekli sarıyormu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)