TYPE R'a helal olsun 500nm araca tutunabildiği için...
530a nazar değmesin,tayyarı geçtiği için :)
Printable View
TYPE R'a helal olsun 500nm araca tutunabildiği için...
530a nazar değmesin,tayyarı geçtiği için :)
bende typer varken 335 d yi farklı geçmiştem kprosuz haliyle hemde 286 bg 580 tork ve daha hafifti 530 belki nos la bu kadar iyi ivmelenmiş.
Şenol inanmış.. kafayı çıkartıp roll yaptığı arabaya gel gel yapıyormuş.. Sonra gelen arabaya arkadan yetişip geçiyormuş ((: rahatsız..
geçmelisin de zaten.. farklı kategori araçları bunlar.. rakamlar bişey ifade etmiyor..
Gazi bu geçen gördüğüm 530 mu?
maşallah araçlara ...
denemeye gelmeden önce kpro taktı geldi diye bir mesaj geçti arada.. eger hakikaten öyle bir durum varsa ayarsız kpro orjinal beyinden daha kötü oluyor onu da dikkate almak lazım.. durum hakikaten öyleyse tayyar 220 hpde gelmez..
500nm olunca ne oluyorkı 700nm olsa nolucak:D devır olmadıktan sonra, neyse:)
gucu dynodakı gıbıyse 530 un cook ıyı gıtmıs, ama typer tam hakkını veremıyor bana gore, 335d denemesınden bılıyoruz az çok, ıyı bı kprolu typrla yurumesı ıcın +300hpler lazım.
ayrıca chıple 270 bg almıyormu bu makıneler turbo buyutmeyle o rakam az degılmı?
Ben Baha Güleç ks plakalı tyyarın sahibi. yarım saatte arabaya k-pro takıldığı nerde görülmüş sen bu işleri benden çok çok daha iyi bilen bir adamsın gözünlemi gördün o beyni!!! siz kendi videolarınızı koyuyorsunuz bende birazdan video koyucam. Madem ben bu 530 u bir ay bekledim buyrun bu akşam profesyonel bir çekim yapalım, arda kardeşim torpitoyu açıcam beyini sana naklen yayın yapıcam gör bakalım k-pro mu var ne var. gelin adam gibi görelim. madem bu kadar fark attınız, kafa geçtiniz siz en iyidiniz niye bu akşam gelmiyorsunuz arabayı söktüm diyipte kaçmayın, biz arabayı söktük yalanına baş vurmayın ha madem araba bu kadar ii bu kdar benle dalga geçtiniz hatta arkadan gelip geçmeler olmuş filan buyurun gelin kardeşim insanları yanlış bilgilendirmeyelim madalyonun iki yüzününüde görsün herkez. ayrıca benim arabmda sökülecek hiçbir şey yok istisnasız her akşam deniyebilirim.
Cok güzel olmuş cok da iyi olmuş =) Ama Bu konu yine uzar :D 3000 motor Turbolu Araba 2000 motor atmosferik :D
Tork yarış kazandırır :) maşallah bmw ye :)
bakın madakyonun öbür yüzüne, ama unutulmasın ben bu arabayla ve bu arabanın sahibi ile 365 gün 24 saat denerim yeterki gelsin sıkııtı yok.
masallah emek verip ugrasmıssınız ama hacim turbo buyutme nos yazılım ve o kadar torka ragmen ahım sahım bi gidisi yok bence bmwnin..
tayyar a helal olsun iyi ciğer miş
530 un o setup la kafa göz girmesi gerekir.
bmw nin kimse hakkını yemiyor denilen laflar yanlış, ayrıca araba da k-pro yok, yalan yanlış yere yazılması can sıkıyor. işte madem araçta emek var o kdar uğraşılmış bir daha deniyelim, bende acarım torpitomu herkez görür varmıymış k-pro? ben aracıma ek birşey yapmadım 1.5 ay bekledim.
Ks TypeR Basarılı.
Anmelden | Facebook
530d ye maşallah koskoca arabayı bögle yürüttüğü için kprolu kprosuz yanına getırmesı bıle bısey bence
maşallah 530 a çok iyi gidiyor
bekledım demıssınız ben sız kımsınız bılmıorm baha sen mısın ?
burda herkes arabadan anlıyor typer ıcın konusuyorum.araba ılk benzınlıge geldi ,o2 arıza ısıgı yanıyor sadece sora denemeye gec geldıler aradım arabanın altında bıse cıktı onu takıyoruz dendi
sora araba geldi yesil anahtar ısıgı yanıp sonuyor typer da bu ne demek bana bırı acıklasın ? ben taraf tutmuyorum gerceklerden yanayım
aracın eski sahibini aradım sımdı mugen beyın vardı bu arabada alındıgında ımmo ısıgı yanıyor mu dıye sordum yanmıyordu dedı
baha yazmıssın ama hersey gosterıyor ben daha fazla ugrasamıcam herkes kendı konussun arac sahıplerı yazsın
k pro kac dk da takılır montaj dan bahsedıyorum bılenler yazarsa sewınırım typer sahıpleri
egerki yesil isik varsa tum sensorler iptaldir ve k prodan ayarlanir ama o imbo isigi sonmez benide sinir ediyor hatta:) denemeye gelincede sonuc normal bence nedir yani bu ep3 ucak sanmaya gerek yok
530 için bas cek yabtı diyolar bencede öle olması lazım yoksa yapılan upgradelere göre cok cok iyi gitmesi lazım
işin içine nos girdimi yapılan araçlar bana hiç ilginç gelmiyor nedense :) 600hp+ araçlar hariç tabi...
şimdi typer da kpro varmı yokmu net olarak ?
vardır o zaman tabiki yaw tartşmaya gerek yok
ama arda ayarsız olması dezavantaj yaw.keşke oem beyınle deneselermıs
ben Şenol Demir. 5.30d nin garip sürücüsü=) oncelikle burdan Mehmet Gazihan'a kucak dolusu sevgiler..! Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. herşey ortada. uzatmaya gerek yok. typer bilindiği gibi m3 ve m5 lerle yürüdüğü grülmüştür. tabi orjinallerleriyle. 5.30d bir ilktir. başarıyla sonuçlanmıştır. bizim işimiz sadece o kopeği susturmaktı.sustu..! aracı normale çevirdik. aracı daha çok üzmenin gereği yok. herkese sevgiler..