Minareyi çalan kılıfını hazırlar... o arabaya beyin taktıklarına göre
Ayarlarını yapicak arkadaşları vardır :D
Printable View
Bende NOS'a yapılan bu saygısızlığı anlamıyorum. NOS la geçti, NOSla gitti, NOS la oldu bitti. Herkes bağlasın arabasına NOS bence çok güzel bişey.
Methanol sıkmak sevap, turbo büyütmek sevap, onu yapmak sevap bunu yapmak sevapta bi NOS mu günah yapmayın allah aşına.
Şanzumanın kaldıracağını bilsem hiç düşünmeden 200 SHOT basicam BMW ye affetmeyecem.
ayrıca ep3 biçok araçla yürüyen giderli atarlı bi araç fakat arkadaşın dediği gibi uçak değil gözde büyümesin. aracınız gidiyor gitmesine fakat kağıt üstü niye buakdar kötü ? okadar specle 65 bg çok kötü bana göre chiple alınır bu değer.
mehmet abi sana soruyorum 5.30 motoru yuklenmesı çok zor bi motormudur ? 1.9 pd motordan 50 bg en az 100 tork alınırken 3.0 dev gibi dizelden sadece chiple 65 bg alınamazmıydı?
ustune nos+turbo buyutme+ egzoz + chip + ustune ++++ arçtamı bişey var anlamadım ama bu speclerle 300 ü çok rahat geçmeliydi hatta nos ta basınca araya tır bile girer yani ep3 te aman aman bişey yokmuş yazılan speclere göre. k-pro olup olmaması bu specte ki 5.30 a dokunmamalı
öncelikle 1.9 a turbo upgrade yapılırken bu 530 un orj. turbosu(gt2260) takılıyor piyasada zibil gibi alıp birini takıyorsun.. hoop 250 hp..
peki 530 a ne takıcaksın.. ? günlerce araştırdım ve burdaki imkanlarla oyle ha diyince takabileceğin bi turbo bulamadım.. bi turbo tasarladık daha ilk denemelerde kırıldı, soktuk daha büyük daha sağlam bi turbo taktık oda 3500 de doldurdu boyle bi sanzumanla hiçbi işe yaramadı, üzerindeki turbo piyasada bulabildiğim en büyük pervane caplarına sahip vnt turbo.. hadi bitane daha yap desen cok zor..
ben aracı taaa 6 ay once chipledim, projeye baslamadan once orj map ile bi dyno yaptım sonuc bu.. bu demek değilki bu motor bu güç de bu torkda, bir sürü etken var.. bidefa tork konvertorun ne kadar tork ve gücü havaya attığını biliorsunuz..
ben proje oncesi ve proje sonrası ne kazandığımı bilmek adına yaptım bu dynoları.. gerçektende güçler bunlar diyemem.. ama %50 gibi bi artış var bu ortada..
bana boyle bi idda var ne yapabiliriz sorusu ile gelindi ve cevaben bu oyle hazır kit halinde daha once yapılmıs bolt on bi operasyon değil denicez gorucez dedim.. ve 3. turbo da anca bunu yakalayabildik..
bu arac sadece chipli iken typer da da beyin yok iken yapılan denemede senolun demesine gore 4 boy geride kalınıyordu..sonrasında durum bu..
Araç ağır, gaz tepkileri çok gecikmeli, vites değiştirme hızı cok yavas ve gecmesi gereken bi arac var.. bütün bunlara odaklanarak SADECE bu aracı gecmek için düzenlenen bi operasyon du, geçdi ve p.tesi araca takılan herşey orj haline cevrilicek.. hatta bugün yazılımı NOS suz haline cevirdik bile..
bu bmw e39 mu e60 mıdır anlayamadım.e60 bizdede vardı 218 bg 500 nm den başladı.
demekki bmw nin yeni 218 ve devamında gelen 235-245 lik motorların ciplisi typer filan dinlemeyecek.hele ki otobanda
üzerindeki sanzuman 500Nm kapasiteli kimse geçmez zaten o rakamları..
Bu senol buyuk adam abi yillarca arkasindan sallanan geldiginde abi lutfen gotur bunu burdan diyen adamlari sevgi cicegine cevermis neyse vardir herseyde bi hayir.cennetlik adamsin pasammm BMW 530d ac vanalari kanki....
Emeğin karşılığının alındığını görmek kadar güzel birşey yok..Tartışmaya kalp kırmaya gerek yok bmw gayet başarılı olmuş..Emeği geçenlerin eline sağlık. Maşallah.
Maşallah Şenol abime. Dizel modifiyesi manuel şanzuman için çok kapsamlıdır limit yok gibi birşeydir ancak triptonik şanzumanlı dizel belli bir torka kadar dayanır o torkun üstüne çıkamazsınız nos basıldı ancak şanzumanı kırmadan nasıl basılabildi bunu kimse sormuyor. Manuel şanzuman olsa 5-6bin dönen çatara patara giden 530d görebilirdik fakat bu şanzumanla 2.vites 70km/h ctr geçmek kolay değildir 19inç jantlı gaza bastktan 2 saniye sonra tepki veren otomatik dizelle. Tekrardan maşallah 530d'e
Onca işlem yapıp Type-R geçip bir de övüneceksin.
Dur bakalım daha neler göreceğiz :)
530 nos :D typer a maşallah
19'' jantlı 1700kg ''otomatik'' dizel. Otomatik demek şanzumanın kaldırabildiği torku aşmadan aracı hızlandırmaya çalışmak demek. 80bin liralık araba satılıp 50ye M5 alınıp geçilmesi de bilinirdi fakat iddia böyle bişey işte;)
Afedersin de sanane?
ne olursa olsun o b,r BMW ;)
Peki kardeşim.
İki aracın da sahibi benim abim. Ben ''okadar işlem var okadar mı gidebilmiş 530'' diyenlere birşey anlatmaya çalışıyorum.
Dizel POWER... :)
1800 kg lerde olması lazım bmw nin bi 100 kg atılsa neler olur :D maşallah.
diesel foreva :D
valla bu topiği başından sonuna kadar okudum. ama bu şahsa helal olsun diyorum yukarıdaki yorum için.(hemde ep3 sahibi böyle yorum :eek: mütevazilik budur)
bu ne sidik yarışıdır yahu. ya geçersin ya geçilirsin bükülmeyen bilek öpülür. deneme yapılıyor sonra şöyleydi böyleydi o yoktu bu eksikti vs vs. eksikse denenmez olur biter :icon_tup:
ciddi emek harçanmış bmw üzerinde bravo diyorum. Geçmemiş olsaydı, yanında yürüse bile yine bravo o kütleye ve ağırlığa rağmen iyi iş çıkarıyor hemde torq conv. yağlı tip kavrama ile haliyle.
Mehmet abinin dediği gibi torq converter ın çaldığıda var kuru tip kavramaya oranla.
birde kıç kıça bağlayıp kim çekecek deneseydiniz traktör yarışı gibi :hahaha:
Şanzımana yapılan herhangi bi iyileştirme var mı araçta? Yada yapılmamış olsa bile yapılabilecek bi iyileştirme?
530d deki aynı sanzıman 535d dede kullanılıyor yani 560nm ye dayanıklı stock hali .535d yi sadece chipleyince 50 hp ye yakın güc 100nm tork alınıyor yani 660 nm ye kadar dayanıklı.Yapılan islemlere karsın alınan guc az gibi gozukuyor ama iyi yurumus masallah