yaw beyler Astra GSi, 306 GTi.. bu arabalar tarihin tozlu yapraklarında kaldılar.. canlandırmayın şunları yaw![]()
![]()
yarın birgün HGT de çıkar meydana![]()
![]()
yaf kardeşim niye geçemesin geçer allah allah o emg GSI da stok gsı degil sonuçta var bişeleri ama rs i okadar küçümsemeyelim valla şöyle söylim zaten abi zy rs ordaymış inşallah deneme imkanınız olur güzel bi video seyrederiz.... saglıklı yürüdügü için söylüyorum ZY rs i yanlış anlaşılmasın fl saglıksız demiorum... maşşallah emg astra gsı a..![]()
Maaşallah maaşallah seviyorum bu Gsi ı ya
aslında konuyu kaçırmışım yazılacaklar yazılmış çizilecekler cizilmiş bana solıyecek pek bısı kalmamıs ama dıger konuya o kdar yazdıktan sonra bun yazmazsam olmaz
rs ve gsi ın devır bantları arasında daglar kadar fark yok.gucu verdıgı yer onemlı flan demeyın.araçlardan bırı honda olsa anlarım. gsi torku 4500 de verse rs 5000 de verır.yururde cok etkısı olacagını sanmıyorm. şanzuman gelırsek gsi daha uzun. total kıloya gelırsek gsi daha agır. bu degerlere bakarak ıkısının de yan yana yurumesı ıcın gsi ın daha guclu olması gerekır. daha gucluyse elbette yuruyecektır bundan daha dogal bısey yok.
şimdi vıdeodakı araçları kıyaslarsak rs ın speclere gore 180hp den aşagı olmaması gerekır.eger rs 180 hp ise gsi ında en kotu 185 hp gucu olması gerekır. bu bıle yetmez ama neyse
gsi a belliki baya emek harcanmıs ve bu guçlere getırılmıs.Yapanların eline saglık.Daha da hızlandırırsınız inşallah.
specleri bi belırleyeleım ona gore yazacak bırkaç cumlem daha var
GSi: filtre egzoz chip conta PPR motorsports head work
RS: filtre egzoz chip PPR motorsports emme manifoldu gaz kelebeği p&p + sökük
1.gsi de lexmaul varmı yokmu? porları açıldımı
2. eger RS iki kişiyse neden içi sokuk olarak yazıldı.clıoda bulunan ıkı kısının kılo toplammı gercekten 120 mı cok merak ettım.
3.gsi ın ön lastik ebadı nedir? jant olarak ne var.
205 50 15 emrenin lastikleri portlar baya açıldı kapak egzantirik speclerine göre yapıldı tam olarak kapak gücünü egzantirik takılınca gücünü vericek ama bölede cok sıkı oldulexmaul var kapağa göre oda yapıldı ama şöle bi dez avantajı var yazılım yapılmadı üstüne bu büyük bir dez avantaj filtre kiti pimaş borudan kapak egsoz portları 48 mm re orjinal headersı 32 mm bu şekilde
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Maşallah iki aracada nihayetinde deneme yapılmış bitmiş ama bu denemeye ve bu speclerdeki her GSI vs RS denemesi böyle sonuçlanır dersek epey yanılmış oluruz![]()
bu gece kısmet olursa yakın speclerde clio rs - astra gsi(sfi) - 306 gti denemesi olacak detaylı olarak videolar gelecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)