bilmiyorum bunlar hangileri ben arkadastan aldım videoları 2-3 tane daha var gönderince koyarım onlarıda
sağlıklı olmayan denemeler arac sahibinin kullandıgı denemeler korna anlaşmazlığı hız ayarlanamaması vs.
bazı denemelerde 2-3te öne çıkıyor 4'e attığımda gelip geçiyorum bazılarındada 2-3te yan yana kalıyoruz 4te başlıyorum geçmeye 5 olsa zaten değişik şeyler olurdu
maşallah araçlara gsi ne güzel ates eede ede gdiyo
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
doğrudur valla bn onun dün akşam bna dedklerni söyledim o9da birazdan yazar kendsi iki aracda maşallh diorum emek var arabnda emeğinn karşılığnı almışşn tebrik etmekten başka bişey düşmez bize inş dahada güzel olur ama tekrr bi denemek isteriz videolrın dha net olduğu anlaşmzlıklrın olmadğı 5.vitesinide yapmış olursan 5 tede neler olcğını görürz hiç belli olmaz neyin nolcağı
maşallah emeğin karşılığını aldınn . cilaya devam![]()
msllah emre izleyemedik biz ama denilene göre 4.vitesin cok basarılıymısne mutlu emeklerinin karşılığını almıssın cok kalabalıktı dha geniş bi aksamda tekrar deneriz.iddia olmadan geldik bliosun görmek maksadıyla. bikaç eksiğini giderip bakarız yine daha uygun jokeyle
benimde duyduğum ilk denemede rs acılıomus sonradan geliomussun donus yolunda durum böle olmus
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)