bi gsi den bole bısı beklemıyordum MaşAllah dıyorumon ustunden 100 dıyorum
:9
böle olmadı bence bu araçlar bi daha kalksın çok fazla tartışma oldu...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
su rs ler ne ara kıng oldu yaa tamam giderlidir arabadada gsı ları 1.6 araba yerinede koyuyolarya tartısıyolar bide NE DEMELİ ŞİMDİ...
Valla doğruyu görmek gerekirse şaşırdım Emre. Bu kadarını beklemiyordum. Ben 200'e kadar yan yana yada az geride kalıp 200 üstünde geçeceğini düşünmüştüm. Ama şaşırdım dediğim gibi. Maşallah diyorum kardeşim.
Yanlız Paşaoğlu'nda bir dyno lazım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Emre hakkını vermişsin kardeşim eline sağlık, daha da iyilerine inşallah, GSI cılara örnek olmalı bu araç![]()
Tesekkur ederim iyi dilekler icin
Acikcasi arabamin suanki haliyle bende onde olcagimi sanmiyodum hele ki 5. Vites avantajimi kullanamadan, cunku headers ve yazilimla ciddi degisecegini dusunuyorum
180hp ye yakindir daha fazla oldugunu sanmiyorum, tork birazcik yuksek cikabilir)
Bu arada yazmadan edemicem opel tech servis selim ustamin eline koluna saglik hakki odenmez az kahrimi cekmiyorkusursuz iscilikle topladi motorumu sagolsun
sevmedin beni yalancı
maşallah Emre ALLAH kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)